Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Raedthuys Energie

Het energiebedrijf Raedthuys Energie B.V. brengt in ons land het energieproduct Pure Energie op de markt. Raedthuys Energie is verkozen tot de groenste energieleveranciers van Nederland. De leverancier heeft eigen energieprojecten met windmolens en zonnepanelen, die groene stroom opwekken. Raedthuys Energie is opgericht in 2011 en wil voortrekker zijn in innovatieve energieconcepten en wil actief bijdragen aan een duurzame en energieke maatschappij.

Zakelijk en particulier

Raedthuys richt zich niet alleen op de particuliere markt. Ook de zakelijke markt (MKB en grootzakelijk) kan het product Pure Energie afnemen. De energieleverancier hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook denkt Raedthuys mee met bedrijven en biedt de leverancier duurzame oplossingen aan.

Groene stroom en groen gas

De groene stroom wordt opgewekt met behulp van zonne-energie en windenergie. Groen gas uit biomassa kan de leverancier niet leveren omdat het niet veel voorhanden is. Zodra Raedthuys Energie de mogelijkheid krijgt om groen gas in te kopen zal de leverancier dit doen. Momenteel wordt de CO2-uitstoot van gas gecompenseerd met Gold Standard certificaten.

Raedthuys energie vergelijken

Raedthuys Energie is meegenomen in onze vergelijker van energieleveranciers. Raedthuys Energie heeft ervoor gekozen dat het product Pure Energie (nog) niet af te sluiten is via Overstappen.nl. Je kunt dit product dus alleen op de website van de leverancier zelf afsluiten.

« Terug naar energieleveranciers