Vergelijk in Nijmegen je energie

Vergelijk en bespaar 450 euro.
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vul je gegevens in
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier ? Op Overstappen.nl vergelijk je energieleveranciers en kun je direct overstappen. Energie vergelijken in Nijmegen kun je honderden euro’s besparen op je jaarlijkse energierekening.

Energieleveranciers in Nijmegen

Overstappen.nl is de grootste onafhankelijke vergelijker van energieleveranciers. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem zorgt Overstappen.nl ervoor dat de inwoners van Nijmegen altijd het beste advies krijgen, passend bij de situatie en wensen. Je kunt in Nijmegen kiezen uit tientallen energieleveranciers.

Netbeheerder energie in Nijmegen

In Nijmegen is Liander de netbeheerder. De netbeheerder zorgt voor de transport van gas en elecktriciteit. Helaas kun je geen netbeheerders met elkaar vergelijken. Deze is gekoppeld aan je woonplaats, in dit geval Nijmegen.

Warmtenet Nijmegen

Dankzij het warmtenet in Nijmegen worden woningen en bedrijven in het Waalfront en de Waalsprong verwarmd en voorzien van warm water met (rest)warmte van de afvalenergiecentrale ARN. Als het water eenmaal de huishoudens voorzien heeft van warm water en is afgekoeld, gaat het weer terug naar ARN en wordt het daar opnieuw verwarmd. Elk huishouden heeft daardoor voor 70% minder CO2-uitstoot ten opzichte van warmtevoorziening met HR-gasketels. Het warmtenet draagt daarin bij aan de doelstelling van Nijmegen om een energie neutrale stad te zijn vanaf 2045.

Wat is de populairste energie-aanbieder in Nijmegen

De populairste energieleverancier in Nijmegen is in 2019 Essent.

In welke gasregio bevindt Nijmegen zich?

Nijmegen bevindt zich in gasregio 1.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.