Vergelijk in Eindhoven je energie

Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vind de beste deals in Eindhoven in onze vergelijker
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier ? Op Overstappen.nl vergelijk je energieleveranciers en kun je direct overstappen. Energie vergelijken in Eindhoven kun je honderden euro’s besparen op je jaarlijkse energierekening.

Energieleveranciers in Eindhoven

Overstappen.nl is de grootste onafhankelijke vergelijker van energieleveranciers. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem zorgt Overstappen.nl ervoor dat de inwoners van Eindhoven altijd het beste advies krijgen, passend bij de situatie en wensen. Je kunt in Eindhoven kiezen uit tientallen energieleveranciers.

Netbeheerder energie in Eindhoven

In Eindhoven is Enexis de netbeheerder. De netbeheerder zorgt voor de transport van gas en elecktriciteit. Helaas kun je geen netbeheerders met elkaar vergelijken. Deze is gekoppeld aan je woonplaats, in dit geval Eindhoven.

Warmtenet Eindhoven

In Eindhoven stad wordt gebruikgemaakt van stadsverwarming. Dat houdt in dat woningen en panden verwarmd worden met behulp van een speciaal ondergronds netwerk van leidingen. Je hebt geen eigen cv-ketel, maar krijgt warm water uit de kraan en warmte in huis doordat er gebruikgemaakt wordt van overtollig warm water afkomstig van lokale industrie. Je kunt geen eigen gasleverancier kiezen als je stadsverwarming hebt. Je kunt dus alleen stroom vergelijken, – want ook al gaat het alleen om stroom – het loont nog steeds om de goedkoopste energieleverancier te vinden!

Wat is de populairste energie-aanbieder in Eindhoven

De populairste energieleverancier Eindhoven was altijd EON, deze is failliet gegaan en nu zijn de grote drie Eneco, Essent en Vattenfal de populairste.

In welke gasregio bevindt Eindhoven zich?

Eindhoven bevindt zich in gasregio 5 en 9.