Vergelijk in Den Haag je energie

Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vind de goedkoopste energieleveranciers in Den Haag
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier ? Op Overstappen.nl vergelijk je energieleveranciers en kun je direct overstappen. Energie vergelijken in Den Haag kun je honderden euro’s besparen op je jaarlijkse energierekening.

Energieleveranciers in Den Haag

Overstappen.nl is de grootste onafhankelijke vergelijker van energieleveranciers. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem zorgt Overstappen.nl ervoor dat de inwoners van Den Haag altijd het beste advies krijgen, passend bij de situatie en wensen. Je kunt in Den Haag kiezen uit tientallen energieleveranciers.

Netbeheerder energie in Den Haag

In Den Haag is Stedin de netbeheerder. De netbeheerder zorgt voor de transport van gas en elecktriciteit. Helaas kun je geen netbeheerders met elkaar vergelijken. Deze is gekoppeld aan je woonplaats, in dit geval Den Haag.

Warmtenet Den Haag

In Den Haag stad wordt gebruikgemaakt van stadsverwarming. Dat houdt in dat woningen en panden verwarmd worden met behulp van een speciaal ondergronds netwerk van leidingen. Je hebt geen eigen cv-ketel, maar krijgt warm water uit de kraan en warmte in huis doordat er gebruikgemaakt wordt van overtollig warm water afkomstig van lokale industrie. Je kunt geen eigen gasleverancier kiezen als je stadsverwarming hebt. Je kunt dus alleen stroom vergelijken, – want ook al gaat het alleen om stroom – het loont nog steeds om de goedkoopste energieleverancier te vinden!

Wat is de populairste energie-aanbieder in Den Haag

De populairste energieleverancier Den Haag was vroeger altijd de energieleverancier NUON. Sinds de liberalisering van de energiemarkt doen Vattenfal en Essent het goed in Den Haag.

In welke gasregio bevindt Den Haag zich?

Den Haag bevindt zich in gasregio 3.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.