Switchen van energieleverancier

Switchen energie wordt veel gebruikt voor het overstappen naar een andere energieleveranciers.Switchen energie is een ander woord voor overstappen en helpt je om je vaste lasten voor stroom en gas te verlagen. Overstappen is een administratief proces, kan op elk tijdstip en is kosteloos.

Opzeggen van oude energieleverancier

Is de einddatum van je energiecontract al geweest? Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan is switchen van energie mogelijk. Je huidige contract wordt door de nieuwe energieleverancier opgezegd als je gaat switchen van energieleverancier. Je krijgt tijdens het proces van switchen niet met onderbrekingen te maken. Je komt dus nooit zonder stroom of gas te zitten.

Switchen energie bij eigen aanbieder

Veel Nederlanders hebben een oud variabel contract dat direct opzegbaar is omdat de initiële contracttermijn al een tijd verlopen is. Naast overstappen is het vaak ook mogelijk om via de vergelijker een nieuwe aanvraag te doen bij je huidige aanbieder. Je stapt dan over naar een aanbieding van je huidige energieleverancier. Het hoeft geen overstap te zijn.

Switchen en besparen

Op Overstappen.nl kun je alle beschikbare abonnementen van energieaanbieders vergelijken en direct switchen en besparen. Samen met je nieuwe energie-aanbieder verzorgt Overstappen.nl de gehele switch. Door te switchen profiteer je van aantrekkelijke welkomstkortingen en verlaag je je energierekening met honderden euro’s op jaarbasis.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.