Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Hoe zeg ik mijn autoverzekering op?

Je moet je autoverzekering zelf opzeggen als je wilt overstappen naar een nieuwe autoverzekering. Na de contractvervaldatum van het eerste jaar van je huidige autoverzekering kun je meestal dagelijks opzeggen, met een maand opzegtermijn. In sommige gevallen kun je je autoverzekering per direct opzeggen.

Contractduur autoverzekering

Als je een autoverzekering afsluit, dan heb je meestal een contract van een jaar. Je kunt het contract in het eerste jaar dus niet tussentijds opzeggen. Uitzondering hierop is wanneer je je auto verkoopt. Na de eerste verlenging van je autoverzekering, kun je dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Er zijn overigens ook autoverzekeraars die geen contract van een jaar of een opzegtermijn van een maand hanteren.

Maak gebruik van de opzegservice

Opzeggen doe je het beste schriftelijk, bij voorkeur aangetekend. Sluit je via onze vergelijker een autoverzekering af, dan bieden wij in samenwerking met www.opzeggen.nl je een gratis opzegservice aan. De opzegservice van www.opzeggen.nl garandeert dat je oude contract wordt opgezegd, en verzorgt de volledige afhandeling hiervan. Is je auto verkocht of gesloopt? Dan kun je zonder opzegtermijn opzeggen of je verzekering opschorten. Lees er alles over op autoverzekering opzeggen.

Vraag? Bel ons.

We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden klantenservice

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag van 10:00u tot 16:00 uur
  • Zondag zijn we gesloten

Bel 020 - 760 42 42 (lokaal tarief)