Geld lenen ribbon

Extra financiële ruimte

Vind de meest voordelige lening die bij je past
Vergelijk leningen

Wij vergelijken de volgende aanbieders

Een lening die bij je past

icon

3,9%

is het laagste rente percentage

icon

8,7

is onze klanttevredenheidsscore

icon

103.598

vergelijkers gingen je deze maand voor

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9

1887 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  2 dagen geleden
  Zeer tevreden.

  Zeer tevreden.

  klant
  Star on Star on Star on Star on Star off
  2 dagen geleden
  Tot nu toe verloopt alles prima.

  Tot nu toe verloopt alles prima. Een echte beoordeling kan ik pas geven als het contract afgelopen is.

  Wil Hol
  Star on Star on Star on Star on Star off
  2 dagen geleden
  ik stapte altijd over via Easy Switch

  ik stapte altijd over via Easy Switch ditmaal lukte het niet onder aan de pagina stond een tel:nummer voor als je hulp nodig had dit nummer gebeld keeg ik fleur aan de lijn die heeft mijn overstap prima geregeld. Alleen was ik later verbaas dat ik overgestap was via overstappen.nl schijnbaar is Easy Switch en overstappen.nl het zelfde bedrijf ? (de overstap is prima door Fleur geregeld) Met vriendelijke groet , W. te Winkel.

  W. te Winkel
  Four and a half stars

  Trustscore: 9

  1887 reviews

  Extra financiële ruimte nodig?

  Wanneer je extra financiële ruimte nodig hebt, kun je er voor kiezen om geld te lenen. Zo zijn er talloze kredietverstrekkers waar je een lening kunt aanvragen. Om uiteindelijk een lening te kiezen die bij je past, leen je niet bij de eerste de beste kredietverstrekker. Het loont om alle rentetarieven en maandlasten van verschillende aanbieders zorgvuldig te vergelijken. Zo verzeker je jezelf van extra financiële ruimte op de meest voordelige wijze.

  Extra financiële ruimte aanvragen

  Extra financiële ruimte aanvragen is heel eenvoudig. Na het maken van een vergelijking toont Overstappen.nl verschillende kredietverstrekkers die aansluiten op je persoonlijke financiële situatie. Daardoor kies je eenvoudig een aanbieding die bij je past. Binnen een paar minuten weet je hoeveel en bij welke aanbieder je kunt lenen.

  1. De beste aanbieding selecteren

  Alle kredietverstrekkers hebben verschillende rentepercentages en looptijden. Kies zelf bij welke kredietverstrekker je een vrijblijvende offerte wil opvragen. In de vergelijker kun je al je wensen en behoeften aangeven. Zo kies je altijd een aanbieder die bij je past.

  3. Offerte beoordelen

  Ben je het eens met de offerte? Dan wordt je aanvraag beoordeeld door de kredietverstrekker. De voorwaarden en benodigde gegevens lopen we aandachtig met je door.

  2. Offerte ontvangen

  Aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je gratis en geheel vrijblijvend de offerte van je gewenste lening. Je hebt ruim de tijd om na te denken of de offerte past bij je financiële situatie. Ook kun je nog een blik werpen op het rentepercentage en de vastgestelde looptijd.

  4. Geld op je rekening

  Nadat je de offerte ondertekend terugstuurt en je gegevens zijn gecontroleerd, volgt er een laatste check. Vervolgens storten we zo spoedig mogelijk het geleende bedrag op je rekening.

  Extra financiële ruimte: persoonlijke lening

  Om eenmalig extra financiële ruimte aan te vragen, is een persoonlijke lening een logische keuze. Het bedrag dat je wilt lenen is namelijk van te voren bekend. Doordat je eenmalig leent, betaal je elke maand hetzelfde bedrag aan aflossingen. De lening los je vervolgens af in een looptijd die tussen de 24 en 60 maanden ligt. Om zo weinig mogelijk risico te nemen tijdens het aanvragen van extra financiële ruimte, stem je de looptijd af op de levensduur van de aankoop. Zo voorkom je dat je betaalt voor een product dat niet meer functioneert.

  Extra financiele ruimte

  Extra financiële ruimte: doorlopend krediet

  Om over een langere periode en meerdere malen over extra financiële ruimte te beschikken, kies je voor een doorlopend krediet. Deze vorm van lenen wordt meestal gekozen wanneer het definitieve leenbedrag nog niet bekend is. Een doorlopend krediet geeft je de mogelijkheid om geld op te nemen tot het kredietlimiet is bereikt. Dit zorgt voor meer flexibiliteit wanneer je nog niet weet hoeveel de uitgaven voor een project zullen zijn.