Inshared inboedelverzekering

Inshared

Contactgegevens

Inboedelverzekeraar Inshared richt zich op de particuliere markt en biedt diverse schadeverzekeringen aan, zoals de Inshared inboedelverzekering. Inshared heeft Achmea als moederbedrijf en werkt met een uniek concept: de jaarbeloning. Als de schadelast lager uitvalt dan voorzien, geeft Inshared een bepaald bedrag terug aan zijn klanten.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Bespaar tijd en moeite. Vergelijk in een keer meerdere inboedelverzekeraars.” button=”Vergelijk inboedelverzekeringen” funnel=”inboedelverzekering”]

Inboedelverzekering

[/esos-call-to-action]

Online verzekeraar

Inshared is een online verzekeraar. Klanten kunnen op de website van Inshared al hun verzekeringszaken regelen. Zelfs het aanmelden van schade gaat online. Omdat Inshared geen kantoorpand en callcenter hoeft te onderhouden kan de verzekeraar voordelige verzekeringen aanbieden. Achter Inshared zit een klein en ambitieus team dat zijn verzekeringen zo transparant mogelijk wil aanbieden.

Inshared inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Inshared kun je je inboedel beschermen tegen beschadiging en verlies. Van een bank tot aan de voedingsmiddelen in de vriezer. De Inshared inboedelverzekering kent een vrij ruime dekking. Zo is bepaalde schade buiten de woning, in bijvoorbeeld een gehuurde locker, ook gedekt. Inshared werkt niet met een inboedelwaardemeter, er geldt eenzelfde maximale dekking voor iedere verzekerde.

Inboedelverzekeringen vergelijken

Is de Inshared inboedelverzekering voor jou de beste keuze? In onze vergelijker beantwoord je enkele vragen over onder andere uw woning, dakbedekking en huishoudenssamenstelling. Vervolgens krijg je een overzicht van de premies van de vergeleken inboedelverzekeraars, met de laagste premie bovenaan. Vanuit de vergelijker word je doorverwezen naar de website van de verzekeraar. Daar kun je de voorwaarden vinden en de inboedelverzekering afsluiten.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Is Inshared inboedelverzekering voor jou een voordelige keuze?” button=”Vergelijk inboedelverzekeringen” funnel=”inboedelverzekering”]

Inboedelverzekering

[/esos-call-to-action]