Hoe installeer ik mijn pakket?

Je kunt kiezen voor een doe-het-zelf-installatie of voor installatie door een monteur. Wil je je pakket sowieso laten installeren door een monteur, dan kun je dit in je bestelling aangeven. Je kunt altijd achteraf nog kiezen voor installatie via monteur.

Doe-het-zelf

Vrijwel alle internetabonnementen en pakketten worden geleverd met een ‘doe-het-zelf’ pakket. Dit pakket bestaat uit alle onderdelen die je nodig hebt om je internetverbinding zelf aan te sluiten. Je moet dan zelf de modem plaatsen, de kabels trekken en het pakket installeren. Uiteraard wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd.

Monteur

Mocht je niet uit de installatie komen dan geven veel providers de mogelijkheid om alsnog een monteur langs te laten komen. Soms zijn de kosten hiervoor inbegrepen in je pakket, maar het kan ook zijn dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Meer informatie hierover vind je in het installatiepakket dat je van je provider ontvangt.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.