Hoeveel tv’s kan ik aansluiten op de digitale ontvanger?

Je kunt per decoder voor digitale tv één televisietoestel aansluiten. Elk televisietoestel met een SCART-aansluiting is hiervoor geschikt. Je kunt de decoder of ontvanger ook aansluiten op bijvoorbeeld je video/DVD-recorder of geluidsinstallatie. Je kunt de decoder of ontvanger niet aansluiten op je laptop.

Meer dan 1 televisie

Heb je meer dan één televisietoestel? De overige televisies blijven het analoge televisie signaal ontvangen. Je kunt besluiten om een extra decoder te bestellen als je op je tweede televisie ook digitale tv wilt hebben. Neem contact op met je digitale aanbieder of hier extra kosten aan verbonden zijn.

[esos-buttons title=”Internet, bellen en tv vergelijken” size=”pijl” funnel=”internet-bellen-tv”  url=”/internet-bellen-tv/”]

Digitale tv installeren

De decoder sluit je aan op de kabelaansluiting van de televisie. Vervolgens sluit je de ontvanger aan op de televisie met een SCART-aansluiting. Heb je een HD-ontvanger, dan sluit je die aan op een HDMI- of componentaansluiting.

 

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.