Hoe werkt installatie door een monteur?

Meestal kun je ervoor kiezen je pakket te laten installeren door een monteur. De monteur komt dan bij je thuis om het pakket aan te sluiten en te installeren. Hier zijn vaak wel extra kosten aan verbonden. Tijdens je bestelling kun je aangeven of je van een monteur gebruik wenst te maken. Je ziet dan ook welke kosten hieraan zijn verbonden.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Vergelijk alle beschikbare alles-in-een-pakketten op je woonadres.” button=”Vergelijk alles-in-een” funnel=”internet”]

Internet-bellen-tv

[/esos-call-to-action]

Afspraak voor installatie

Na je bestelling ontvang je een brief van je nieuwe provider met een bevestiging van de aansluitdatum. Als je gekozen hebt voor installatie door een monteur, dan zal deze voor de geplande aansluitdatum contact met je opnemen voor een afspraak. Check daarom altijd goed het opgegeven telefoonnummer, zodat de monteur je kan bereiken.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
 • chat
  020 - 760 42 42
  Binnen: 1 min
 • chat
  +3197 - 01 42 02 32 1
  Binnen: 15 min
 • chat
  service@overstappen.nl
  Binnen: 2 uur
 • chat
  Begin chat
  Binnen: 4 min
 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.