Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Glasvezel Aalten

Op 16 juli 2010 had meer dan 40% van de inwoners van Aalten aangegeven dat zij een glasvezelnetwerk wilde. Een maand later werden de voorbereidingen getroffen voor de aanleg van glasvezel. In 2011 op 7 september was de familie Jansen de gelukkige eigenaar van de 2000e woning die werd aangesloten op het glasvezelnetwerk in Aalten en kreeg hiervoor een LCD-tv cadeau.

Opkomst glasvezel

Het digitale dataverkeer blijft alsmaar groeien en dit is niet bij te benen door het huidige internetnetwerk. Daarom is glasvezel geïntroduceerd, een nieuwe techniek op het gebied van datatransport. Glasvezelkabels kunnen grote aantallen gegevens met een hele hoge snelheid versturen. Deze internetverbinding van hoge kwaliteit biedt ons vele nieuwe mogelijkheden als videoconferenties, een dokter op afstand en gemakkelijk thuiswerken.

Glasvezelaanbieders vergelijken

Voordelen van glasvezel op een rijtje

  • Betere en snellere data-infrastructuur
  • Supersnel internet
  • Sneller downloaden
  • Vele malen sneller uploaden, is gelijk aan de downloadsnelheid
  • Eigen internetverbinding, je deelt je verbinding niet met de buurt
  • Minder storingen
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Open netwerk, keuzevrijheid in providers
  • Milieubewust, glasvezel gebruikt minder stroom dan ADSL of kabel

Glasvezelabonnementen in Aalten

In Aalten heb je de keuze uit verschillende glasvezelaanbieders. Zo bieden bijvoorbeeld de grote providers Fiber, XS4ALL en KPN glasvezelabonnementen aan in Aalten. Als je je postcode in onze vergelijker invult, zie je meteen welke providers glasvezelinternet bij je aanbieden.

Glasvezel vergelijken in Aalten

Woon je in Aalten en ben je geïnteresseerd in glasvezel internet? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vergelijk nu alle glasvezelabonnementen die aangeboden worden in gemeente Aalten. Kies vervolgens het beste en goedkoopste glasvezelabonnement voor supersnel internet.

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Reviews Overstappen.nl

"Vlotte overstap. Wel onverwacht andere betalingsvoorwaarden!"

Jacko Ter Beek, 2 uur geleden