Glasvezel Alphen aan den Rijn

Vergelijk verschillende glasvezel aanbieders en vind de beste voor de laagste prijs.
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vergelijk glasvezel
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

De aanleg van glasvezel in Alphen aan den Rijn begon in 2011. Zo’n 10.000 inwoners besloten gelijk internet via glasvezel aan te schaffen. Begrijpelijk, gezien de vele voordelen van glasvezel. Het is de internetverbinding van de toekomst.

Wat houdt glasvezel in?

Glasvezel is een kabel gemaakt van glasvezels. Bij dit type kabel wordt licht gebruikt in plaats van elektriciteit om informatie te verzenden en te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat data met een grotere snelheid over lange afstanden wordt getransporteerd. Een glasvezelaansluiting wordt per huishouden aangelegd, hierdoor noemt men glasvezel ook wel Fiber to the Home.

Voordelen glasvezelinternet

Glasvezelinternet is tot nu toe de beste internetverbinding die er is. Daarom kent internet via glasvezel alleen maar voordelen. Het belangrijkste voordeel is de supersnelle internetverbinding. Hier zijn de internetsnelheden van ADSL en de kabel niets bij. Met name het uploaden van bestanden gaat met glasvezel sneller, omdat het gelijk is aan de snelheid van downloaden. Je kunt sneller internetten met glasvezel door het verbeterde materiaal, maar ook omdat je je glasvezelinternetverbinding met niemand uit je straat hoeft te delen.

Glasvezel Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar glasvezel in Alphen aan den Rijn? Bij Overstappen.nl vergelijk je in een handomdraai al het aanbod van glasvezel in Alphen aan den Rijn. Het glasvezelnetwerk in Alphen aan den Rijn is een open netwerk. Je kunt dus meerdere internetproviders vergelijken.

Vergelijk Glasvezel Alphen aan den Rijn

Wanneer je je postcode en huisnummer in onze vergelijker invult, zie je meteen alle beschikbare abonnementen op je adres in Alphen aan den Rijn. Filter nu de zoekresultaten op glasvezel. Wil je geen internetabonnement, maar liever een alles in 1 pakket met glasvezel? Dit kun je aangeven in de vergelijker. Als je je keuze gemaakt heeft, zorgen wij kosteloos voor het overstappen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.