Glasvezel Bathmen

Op 20 november 2009 was Reggefiber in de gemeente Deventer klaar met het aanleggen van een glasvezelnetwerk. Deventer was hierdoor de eerste gemeente in Europa die volledig verglaasd was en hiermee ook het dorp Bathmen. Hiervoor moest minimaal de helft van Bathmen aangeven over een glasvezelaansluiting te willen beschikken.

Glasvezel is de toekomst

Steeds meer mensen maken deel uit van het internet-netwerk, daardoor blijft het transport van gegevens groeien en komt het tot aan zijn grenzen. Om deze reden is de nieuwe techniek op het gebied van dataverkeer ontwikkeld: glasvezel. Deze techniek gebruikt glasvezels om data met een aanzienlijke snelheid over grote afstanden te transporteren. Een internetverbinding via glasvezel is dan ook van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om live tv te streamen zonder haperingen.

Voordelen van een glasvezelinternetverbinding

  • Eigen internetverbinding, je deelt de verbinding niet met je buren
  • Internetsnelheid vanaf 50 Mb/s
  • Supersnel downloaden
  • Vele malen sneller uploaden, is gelijk aan de downloadsnelheid
  • Stabielere en snellere data-infrastructuur
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Amper storingen
  • Milieubewust, glasvezel gebruikt minder elektriciteit dan ADSL of kabel
  • Open netwerk, keuzevrijheid in providers

Glasvezelinternet in Bathmen

Als inwoner van Bathmen kun je kiezen uit verschillende glasvezelaanbieders. De grote providers Fiber, KPN, XS4ALL en Telfort bieden je in Bathmen glasvezelinternet aan. Als je je postcode in onze vergelijker invult, zie je meteen welke internetproviders nog meer glasvezelabonnementen in Bathmen leveren.

Vergelijk glasvezelabonnementen in Bathmen

Woon je in Bathmen en ben je geïnteresseerd in een glasvezelabonnement? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vergelijk nu alle glasvezelabonnementen die aangeboden worden in je dorp Bathmen. Kies vervolgens het goedkoopste en beste glasvezelabonnement voor de beste internetverbinding.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.