Glasvezel Dordrecht

De stad Dordrecht was eind oktober in 2010 bijna helemaal voorzien van glasvezel. Daarom organiseerde de glasvezelproducent Reggefiber op 28 oktober een ‘Need-for-speed-event’ op het Statenplein. Er was een bandenwisselspel, racesimulators en een kinderkartbaan. Als hoogtepunt mochten de eerste 25 inschrijvers voor een glasvezelabonnement een ritje rijden in een Ferrari.

Glasvezel is de nieuwe norm

De brandbreedte van onze huidige internetnetwerken voldoen bijna niet meer. Er staan steeds meer computers, tv’s en andere apparaten aan die gebruik maken van het netwerk. Het glasvezelnetwerk biedt hiervoor de oplossing. Glasvezel heeft namelijk een 1.000 maal zo grote capaciteit als dat van de bestaande netwerken. Hiermee kunnen we zonder problemen HD-tv kijken, internetten en bellen tegelijk.

Pluspunten van glasvezel

  • Innovatief: het standaard netwerk voor de toekomst
  • Grote brandbreedte: geen problemen met het intensief gebruiken van meerdere apparaten
  • Betrouwbaar: een constant en stabiel netwerk
  • Uitstekende beeldkwaliteit: zelfs met een HD/3D-tv betere beeldkwaliteit
  • Supersnel: uploaden en downloaden gaat even snel
  • Keuzevrijheid: een open netwerk met keuze uit veel internetproviders

Glasvezelaanbod in Dordrecht

De inwoners van Dordrecht hebben veel keuzevrijheid qua glasvezelaanbieder. Bij het invullen van je adresgegevens in onze internetvergelijker zie je gelijk uit welke providers je kunt kiezen in je buurt. In Dordrecht heb je onder andere KPN, XS4ALL, Vodafone, Fiber, en Tele2 als glasvezelaanbieders. Je kunt ook kiezen voor een voordelig alles-in-een-pakket met glasvezel, tv en bellen.

Glasvezelproviders vergelijken

Keuzevrijheid in glasvezelproviders is een groot voordeel. Alleen het vinden van de beste glasvezelprovider kan wat moeite opleveren. Daarom kun je op Overstappen.nl eenvoudig alle glasvezelinternetproviders vergelijken. Zo maakt je de beste keuze en heb je supersnel internet. Overstappen naar glasvezel is nog nooit zo makkelijk geweest.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.