Glasvezel Hoofddorp

Hoofddorp is de eerste plaats in Noord-Holland waar glasvezel volledig werd aangelegd. De aanleg is in 2010 in de nieuwbouwwijk Floriande van start gegaan en is in eind 2012 voltooid. Zo werd wijk voor wijk op de schop gezet om de glasvezelverbinding aan te leggen met als resultaat dat iedereen in Hoofddorp de keuze heeft om internet via glasvezel aan te schaffen.

Wat houdt glasvezel in?

Glasvezel of Fiber to the Home (FttH) zorgt voor supersnel internet met snelheden boven de 100 Mb per seconde. Glasvezelinternet is daarom goed geschikt voor intensief internetgebruik, zoals gelijktijdig downloaden of uploaden, streamen, online gamen en tv-kijken in HD-kwaliteit. Dit komt doordat glasvezel per huishouden is aangesloten en je je internetverbinding dus niet met de buurt hoeft te delen.

Voordelen van glasvezel

Er zijn vele voordelen aan glasvezel verbonden ten opzichte van ADSL- of kabelinternet. Glasvezel is vele malen sneller dan ADSL of de kabel. Zo zijn de snelheden van het uploaden en downloaden even hoog bij glasvezel. Omdat je een eigen glasvezelaansluiting hebt, is je internetsnelheid constant en betrouwbaar. Ook heb je de keuzevrijheid betreft internetprovider, omdat glasvezel een open netwerk is.

Glasvezelabonnement Hoofddorp

Woon je in Hoofddorp en wil je internet via glasvezel? Vul je postcode in onze vergelijker in en je ziet meteen welke providers abonnementen met glasvezel in je straat bieden. Kies daarna voor een van de goedkoopste glasvezelabonnementen. Je bent dan direct aangesloten op de snelste internetverbinding van Hoofddorp.

Glasvezel in Hoofddorp vergelijken

Glasvezel is te verkrijgen in heel Hoofddorp. Wil je weten welke glasvezelaanbieders op je adres abonnementen leveren? Vergelijk dan nu het aanbod van glasvezel in Hoofddorp op Overstappen.nl. Als je vervolgens een glasvezelabonnement wilt afsluiten, bieden wij je een gratis overstapservice.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.