Glasvezel Zeewolde

Internet via glasvezel is sinds 2009 al verkrijgbaar in Zeewolde. Voordat glasvezel werd aangelegd in Zeewolde, moest eerst 40% van de inwoners toestemmen met de plannen. Dit lukte met een grote glasvezelinformatiemarkt. Daar werden presentaties gehouden, waarbij live contact werd gemaakt met een aan bed gekluisterde bewoner die graag up-to-date wilde blijven.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een manier om data over grote afstanden te transporteren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van zeer dunne lange vezels van glas. Door deze techniek is internet via glasvezel veel sneller dan via ADSL of de kabel. Een glasvezelaansluiting of Fiber to the Home (FttH) wordt per huishouden aangesloten. Zo heeft u de glasvezelinternetverbinding helemaal voor jou alleen.

Voordelen van glasvezel

Het grootste voordeel van een internet via glasvezel is dat je internetsnelheid aanzienlijk verbetert ten opzichte van internet via ADSL of de kabel. Denk hierbij vooral aan het uploaden van bestanden, want bij glasvezel staat de downloadsnelheid gelijk aan de uploadsnelheid.

Met glasvezel upload je moeiteloos vele foto’s tegelijk en heb je geen last van storingen bij intensief internetgebruik. Dit is met name te danken aan je eigen glasvezelaansluiting. Daardoor is internet via glasvezel zeer betrouwbaar en constant, aangezien je je glasvezelverbinding niet hoeft te delen met de buurt,

Glasvezel Zeewolde

Zoek je naar een glasvezelabonnement in Zeewolde? Hier op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig al het aanbod op het gebied van glasvezelinternet. Het enige wat je nog hoeft te doen is je postcode in te vullen en de beste glasvezelaanbieding te kiezen voor je woonplaats. Vergeet niet de alles in 1 aanbiedingen inclusief glasvezel te bekijken, zo kun je nog voordeliger uit zijn.

Glasvezel Zeewolde vergelijken

Zeewolde heeft het geluk dat er meerdere aanbieders van glasvezelinternet zijn. Zo kun je een glasvezelabonnement nemen bij de telecombedrijven Vodafone, Telfort, Tele2, Fiber, KPN en XS4ALL. Vergelijk daarom op Overstappen.nl de verschillende internetaanbieders van glasvezel in Zeewolde. Als je besluit een glasvezelabonnement aan te schaffen, stap je gratis over.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.