Gratis Chromecast

Wanneer je een gratis chromecast wilt hebben, dan krijg je die natuurlijk niet zomaar gratis. Vaak bieden internetaanbieders cadeau’s aan als je klant bij ze wil worden. Bedrijven willen altijd nieuwe klanten hebben en merken dat als ze iets gratis weggeven, ze sneller nieuwe klanten erbij krijgen. Het bedrijf is blij omdat ze een nieuwe klant hebben, jij bent blij omdat je een kado hebt gekregen!

Overstappen.nl laat internetabonnementen en alles in 1 pakketten zien met kortingsacties en / of welkomstcadeaus zoals een gratis chromecast.

Blijf bij deze internetabonnementen wel goed kijken naar de prijs over de gehele looptijd. Soms kan het een goede deal zijn, maar het kan ook zijn dat wanneer je de kosten over de gehele looptijd van het contract bekijkt, je je eigen tablet blijkt te financieren. Zelf een tablet kopen kan dan voordeliger zijn dan een duur abonnement afsluiten met gratis tablet.

Ook de meeste internetaanbieders zijn op zoek naar extra klanten. Daarom bieden zij ook vaak een gratis cadeau aan als je een abonnement bij hun afsluit. Heb je interesse in een internet abonnement of een alles-in-1-pakket van XS4ALL? Kijk dan snel in onze vergelijker voor de meest actuele acties met welkomstcadeau’s!

Wat kun je doen met een Google Chromecast?

Een Google Chromecast is een apparaatje dat een beetje lijkt op een usb-stick. Je plugt de Chromecast in een HDMI-aansluiting van je tv. Je kunt vervolgens via je smartphone, tablet of pc beelden en muziek verzenden naar de Chromecast, die het dan laat zien op de tv. Dit kan handig zijn bij het gebruik van bijvoorbeeld Netflix, Youtube of Spotify.

Wat heb je nodig om een Google Chromecast te gebruiken?

– Een HDMI aansluiting
– Een stopcontact voor de voeding van de Chromecast
– Een draadloos netwerk waar de Chromecast en je apparaat gebruik van maken.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.