Internet opzeggen

Wil je je internet opzeggen en overstappen naar een nieuw abonnement of pakket? Helaas ondersteunen niet alle internetaanbieders onze overstapservice. Daarom maken wij het je graag gemakkelijk om zelf op te zeggen. 

Bestellen en opzeggen

Na de bestelling van een nieuw internetabonnement via Overstappen.nl ontvang je binnen een week een bevestiging van de nieuwe aanbieder. In dit bericht staat onder andere de verwachte aansluitdatum. Vanaf die datum kun je je oude abonnement(en) opzeggen. Dit kan met onze standaard opzegbrief. Houd wel rekening met de contract- en opzegtermijnen.

Download: Opzegbrief internet

Internet, tv en vast bellen opzeggen

Stap je via de overstapservice over naar een combinatiepakket met internet + vast bellen + tv? Heb je een internetaansluiting bij een andere aanbieder dan je televisieabonnement? Vergeet dan niet zelf je televisieabonnement op te zeggen om dubbele kosten te voorkomen. Losse tv-abonnementen kunnen wij helaas niet voor je opzeggen via de overstapservice.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.