Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Fiber

Fiber is een onafhankelijke glasvezelprovider die internet, telefonie en televisie aanbiedt. Fiber rolt zelf geen glasvezel uit, maar biedt wel telecom- en internetdiensten aan over glasvezel.

Uitrol Fiber glasvezel

Glasvezel wordt langzaam maar zeker in Nederland uitgerold. Als er in een gemeente genoeg animo is, wordt glasvezel aangelegd. Vervolgens hebben bewoners die internet, tv en bellen via glasvezel willen de keuze uit serviceprovider Fiber of een andere glasvezelprovider.

Glasvezel van Fiber

Via glasvezel, is zeer snel internet mogelijk. Glasvezel is een vorm van breedbandinternet waarbij de aansluiting loopt tot in de meterkast van de woning. Bij breedband via bijvoorbeeld kabel of ADSL is de uploadsnelheid veel lager dan de downloadsnelheid. Gebruikers van glasvezelinternet hebben geen last van dit verschil en profiteren van een gelijke upload- en downloadsnelheid.

Vergelijk internetaanbieders

Over Fiber

Fiber is een onafhankelijke en zelfstandige provider van glasvezel. Fiber maakt zich hard voor het aanbieden van producten en diensten met de laagste prijs voor de beste service. Fiber biedt zowel internetabonnementen als alles in 1 pakketten aan en hanteert hierbij een vaste prijs garantie. Er zijn twee verschillende alles in 1 abonnementen via Fiber beschikbaar; All-in-One medium en All-in-One Top. Laatstgenoemde heeft meer standaard zenders en 3 gratis FOX Sports Eredivisiezenders meer dan het Medium pakket. Voor de echte voetballiefhebber is dit dus een echte aanrader. Bij beide pakketten kan je een snelheid verwachten tussen de 30 en de 100 MB/s, afhankelijk van wat er mogelijk is op jouw adres.

Duurzaam ondernemen

Verder staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Openheid, respect en feedback zijn belangrijke waarden binnen het bedrijf.

Fiber vergelijken met andere providers

Heb je interesse in een alles in 1 pakket via Fiber? Via de postcodecheck zie je of op je adres glasvezeldiensten mogelijk zijn. Daarnaast krijg je bij ons een top 3 van de goedkoopste internetabonnementen en alles-in-een-pakketten op je adres. Stap over, profiteer van overstapkortingen en bespaar op je maandelijkse kosten.

Vergelijk internetaanbieders

« Terug naar internetaanbieders