Internetaanbieders

« Naar internetaanbieders

Fiber

Fiber is een onafhankelijke glasvezelprovider die internet, telefonie en televisie aanbiedt. Fiber rolt zelf geen glasvezel uit, maar biedt wel telecom- en internetdiensten aan over glasvezel.

Uitrol Fiber glasvezel

Glasvezel wordt langzaam maar zeker in Nederland uitgerold. Als er in een gemeente genoeg animo is, wordt glasvezel aangelegd. Vervolgens hebben bewoners die internet, tv en bellen via glasvezel willen de keuze uit serviceprovider Fiber of een andere glasvezelprovider.

Glasvezel van Fiber

Via glasvezel, is zeer snel internet mogelijk. Glasvezel is een vorm van breedbandinternet waarbij de aansluiting loopt tot in de meterkast van de woning. Bij breedband via bijvoorbeeld kabel of ADSL is de uploadsnelheid veel lager dan de downloadsnelheid. Gebruikers van glasvezelinternet hebben geen last van dit verschil en profiteren van een gelijke upload- en downloadsnelheid.

Klik hier voor de huidige Fiber glasvezel aanbiedingen

Over Fiber

Fiber is een onafhankelijke en zelfstandige provider van glasvezel. Fiber maakt zich hard voor het aanbieden van producten en diensten met de laagste prijs voor de beste service.

Duurzaam ondernemen

Verder staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Openheid, respect en feedback zijn belangrijke waarden binnen het bedrijf.

Klik hier voor de huidige Fiber glasvezel aanbiedingen

Fiber vergelijken met andere providers

Heb je interesse in een alles-in-een-pakket via Fiber? Via de postcodecheck zie je of op je adres glasvezeldiensten mogelijk zijn. Daarnaast krijg je bij ons een top 3 van de goedkoopste internetabonnementen en alles-in-een-pakketten op je adres. Stap over, profiteer van overstapkortingen en bespaar op je maandelijkse kosten.

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Zojuist overgestapt

  • 24 september, 23:09 Dhr. W. uit 't zand nh is overgestapt.
  • 24 september, 22:58 Dhr. S. uit Rijen is overgestapt.
  • 24 september, 22:39 Mevr. van der H. uit Lelystad is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"ik ben echt tevreden van.....top"

kumar, 3 uur geleden