Internetaanbieders

« Naar internetaanbieders

XS4ALL

XS4ALL werd in 1993 opgericht door internetpioniers en is sindsdien uitgegroeid tot dé kwaliteitsprovider van Nederland voor bedrijven en consumenten. De internetaanbieder staat voor uitstekende service, veilige en hoogwaardige internetdiensten en maatschappelijke betrokkenheid. Sinds 1998 is XS4ALL een dochteronderneming van KPN.

Maatschappelijk betrokken

De idealistische internetprovider is maatschappelijk betrokken en maakt zich hard voor privacy en veiligheid. De internetaanbieder is politiek actief en schrijft regelmatig publicaties over het internet en de samenleving. XS4ALL streeft naar een open, vrij en ongereguleerd internet en schuwt geen rechtszaak.

Internetaanbieders vergelijken

Producten en diensten XS4ALL

XS4ALL zet zich sterk in om storingen te voorkomen en krijgt goede testresultaten in tests van de Consumentenbond. Naast internetabonnementen, biedt de internetaanbieder ook diverse combinatiepakketten aan. Deze diensten worden aangeboden over ADSL, VDSL of Glasvezel.

Ontstaansgeschiedenis XS4ALL

XS4ALL is in 1993 opgericht en is de internetaanbieder in Nederland. De 4 oprichters wilden dat iedereen toegang kreeg tot internet (Access for all) en richtten een stichting op die internettoegang voor particulieren regelde. In 1998 werd XS4ALL een zelfstandig onderdeel van internetaanbieder KPN. In de daaropvolgende jaren werden diverse internetaanbieders overgenomen. XS4ALL is uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken internetprovider.

Internet vergelijken

Is XS4ALL voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Er worden nieuwe diensten ontwikkeld (live tv kijken op tablet of smartphone). Of klanten profiteren van scherpe kortingen. Internet vergelijken is gratis. Doe dus nu de check en lees meer over de overstapservice.