ZeelandNet

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

ZeelandNet is een Zeeuwse kabelmaatschappij die internet, (mobiel en vast) bellen en tv aanbiedt in de provincie Zeeland. Het is de grootste internetaanbieder van Zeeland. In 1995 ging het bedrijf van start met het aanbieden van diensten via de kabel aan huishoudens en bedrijven. 

Maatschappelijk betrokken

Zeelandnet is onderdeel van Delta. Het bedrijf Delta biedt energie, infra- en milieudiensten en digitale services aan op de Zeeuwse markt. Zowel Delta als ZeelandNet zijn erg betrokken bij de Zeeuwse samenleving. Zo hebben de bedrijven een interactief zorgportaal voor Zeeland ontwikkeld en er worden diverse maatschappelijke projecten gesponsord.

ZeelandNet niet in de vergelijker

In onze vergelijker kun je eenvoudig pakketten met internet, bellen en/of tv of losse abonnementen vergelijken. Vul je postcode in en wij tonen de beschikbare landelijke providers. ZeelandNet is niet in onze vergelijker opgenomen.

Zelf ZeelandNet vergelijken

Woon je in provincie Zeeland? Desgewenst kun je de beste aanbiedingen in onze vergelijker naast het aanbod van ZeelandNet neerleggen. Vervolgens kun je zelf je keuze maken.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.