Tv kijken op pc

Vergelijk binnen 5 minuten televisie aanbieders en vind de beste voor jou
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vergelijk tv aanbieders
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Tv kijken op je pc of laptop is bij de meeste aanbieders mogelijk. Via een speciale website kun je live televisie volgen en films bekijken op de computer. Op deze manier kun je verschillende programma’s tegelijkertijd kijken in huis. Tv op je pc is erg populair.

Meerdere programma’s tegelijk

Met tv op je pc is het mogelijk om meerdere programma’s tegelijkertijd te kijken. Zo kan iedereen in huis zijn eigen programma volgen. Dit kan op de pc maar ook op je smartphone of tablet. Op deze manier hoeft niemand wat te missen.

Minimale internetsnelheid

Voor tv kijken op je pc heb je een minimale internetsnelheid nodig van 16 – 24 Mb. Deze snelheid zorgt ervoor dat je zonder haperen tv op je pc kunt bekijken. De gemiddelde internetsnelheid in Nederland is 14,3 Mb. Met deze snelheid zou je ook al normaal tv op pc moeten kunnen kijken thuis.

Innovatie tv kijken op pc

In de afgelopen jaren is het online televisie kijken veel verbeterd. De optie om HD-zenders te bekijken en om programma’s online te pauzeren zijn er in de loop van de jaren bijgekomen. KPN was in september 2011 de eerste die online tv aanbood. In eerste instantie was het alleen mogelijk om tv op je pc te kijken. Later ook op je smartphone en tablet.

Overstappen?

Kun je bij je huidige aanbieder nog geen tv kijken op je pc en wil je overstappen naar een andere aanbieder? Vul je gegevens dan in onze vergelijker in en bekijk wat de beste deal voor jou is. Je kunt ook gebruikmaken van onze gratis overstapservice.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.