Ziggo Zakelijk

Ben je op zoek naar een zakelijk internetabonnement? Een Ziggo Zakelijk abonnement is hier een goede optie voor. Bij een Ziggo abonnement krijg je alle voordelen die een particulier abonnement ook biedt, en meer! Zo kan je tijdens downtime bij een storing of tijdens onderhoud eventuele schade declareren of verhalen bij Ziggo zelf. Dit zorgt er extra voor dat Ziggo altijd zal proberen het beste uit de internetverbinding te halen.

supplier-logo
300 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Eerste maand gratis
checkmark 3 safe online licenties gratis
supplier-logo
40 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Eerste maand gratis
checkmark 1 safe online licenties gratis
supplier-logo
600 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 1e maand gratis
checkmark 5 safe online licenties gratis

Ziggo zakelijk internet

Voor bijna elke onderneming in Nederland heb je een werkende internetverbinding nodig. Elk bedrijf heeft wel minstens 1 computer waar zaken online geregeld moeten worden. Voor zakelijke panden heb je daarom ook een zakelijk internetabonnement nodig. Internetaanbieders zoals Ziggo bieden een montageservice aan bij elke installatie, zodat jij je alleen nog maar bezig hoeft te houden met je business. Hieronder een overzicht met de huidige zakelijke pakketten van Ziggo.

Ziggo zakelijk alles in 1 pakket

Ook voor een zakelijk alles in 1 pakket ben je bij Ziggo aan het goede adres. Als ondernemer of pandeigenaar is het vaak van belang om een goed telefoonnetwerk te hebben om het contact met partners of andere zakelijke relaties te onderhouden. In onderstaande tabel staan alle zakelijke alles in 1 pakketten van Ziggo.

Over Ziggo Zakelijk

Ziggo is in februari 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Een jaar later gingen deze bedrijven verder onder de naam Ziggo. Ziggo biedt internet, televisie en telefonie en heeft rond de 5 miljoen aansluitingen. Sinds april 2015 is Ziggo ook gefuseerd met UPC. De kabelmaatschappij is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en is beschikbaar in grote delen van Nederland.