Aanbiedingen

Wil je ook af van je hoge telefoonkosten? Vergelijk hier dan de aller goedkoopste Sim Only abonnementen. Nu tot wel 90% goedkoper bellen.

Sim only vergelijken

Sim only en mobiele telefoon aanbiedingen

Eenvoudig alle sim only aanbiedingen of mobiele telefoon aanbiedingen vergelijken? Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig alle verschillende mobiele abonnementen die aan jouw wensen voldoen. Het is heel gemakkelijk om van mobiele provider te wisselen.

GSM aanbiedingen

Heb je een nieuw abonnement nodig voor je mobiele telefoon? Of wil je een nieuw abonnement mét een nieuwe mobiele telefoon? Op Overstappen.nl kun je terecht voor zowel sim only abonnementen als abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon.

Vergelijker van mobiele abonnementen

Je kunt bij ons alle sim only en telefoon abonnement aanbiedingen vergelijken. Op basis van de filters die jij ingevuld hebt zie je een duidelijk overzicht van alle abonnementen die voldoen aan deze kenmerken. Met deze filtermogelijkheden kun je het vergelijkingsresultaat specificeren op jouw wensen. Op deze manier kun je de aanbiedingen vergelijken op details als de grootte van de bundels, de provider en 3G of 4G mobiel internet.

Als je overstapt op een nieuwe mobiele provider kun je flink besparen op je maandelijkse kosten. Vergelijk mobiele telefoon abonnementen nu op Overstappen.nl.

Mobiel abonnement aanbiedingen vergelijken met 4-in-1 pakket

Een 4-in-1 pakket betekent extra korting voor jou als klant. Met een 4-in-1 abonnement krijg je zowel vast internet, digitale tv, vast bellen en mobiel bellen voor een vast maandbedrag. Omdat je bij 1 provider meerdere diensten afneemt profiteer je van aantrekkelijke aanbiedingen. Ook geeft dit totaalpakket je meer gemak omdat je maar 1 factuur en 1 aanspreekpunt heb in geval van problemen.

Zo een 4-in-1 abonnement is niet in één keer te bestellen en je kunt alleen een mobiel abonnement bij deze providers kiezen als je al de vaste diensten van deze providers gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld bij KPN en heet KPN Compleet.

Aanbieders van sim only en gsm abonnement aanbiedingen

De providers die in onze vergelijkers telefoonabonnement aanbiedingen aanbieden zijn onder andere de providers Ben, Hollandsnieuwe, KPN, T-Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone. We vergelijken ook sim only providers zoals Robin Mobile, Simpel, Simyo en Youfone.