T-Mobile abonnement met telefoon | vergelijk bij Overstappen.nl

T-Mobile telefoonabonnement

T-Mobile telefoonabonnementen vergelijken

T-Mobile gaat verder onder een nieuwe naam: Odido. Dit betekent dat als je een telefoonabonnement bij T-Mobile wilt afsluiten, je nu doorverwezen wordt naar Odido. Op onze Odido pagina lees je alles over wat dit voor jou betekent en wat het nieuwe telefoon aanbod is. Je kunt ook in de vergelijker hieronder alle telefoonabonnementen van Odido bekijken. Met de filters kun je deze abonnementen met elkaar vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over T-Mobile

T-Mobile is een internationale telecommunicatieprovider, werkzaam over de hele wereld. Zij bieden naast internet en TV ook mobiele en vaste communicatie aan.
T-mobile logo

T-Mobile abonnement met telefoon

T-Mobile biedt zowel sim only aan, als abonnementen in combinatie met een telefoon. Als je kiest voor een abonnement met telefoon, heb je gelijk je databundel en SMS en belminuten bij je toestel. Dit is wel zo makkelijk als hier geen omzien naar wilt hebben.

Bij T-Mobile heb je keuze uit 43 verschillende telefoons, met daaronder vallende merken als Apple, Samsung, OPPO en Xiaomi. Je kan een telefoon met abonnement afsluiten voor een contractuur van 1 of 2 jaar. Alle abonnementen bestaan uit een hoeveelheid data en SMS en belminuten.

Voordelen T-Mobile telefoonabonnement

Duurzame telefoons

T-Mobile biedt ‘Fairphones’, met als doel om groenere elektronica op de markt te brengen. Zo gaan Faiphones langer mee dan andere merken en zijn ze op een duurzame manier geproduceerd.

Keuzehulp

Binnen 2 minuten weet jij welke telefoon + abonnement jij nodig hebt. Vul snel en gemakkelijk de keuzehulp in op de website.

Gratis nummerbehoud

T-Mobile regelt het overstappen en geeft zelfs de mogelijkheid voor gratis nummerbehoud.

T-Mobile goedkoopste abonnement

Het goedkoopste abonnement kost €14,50 per maand. Het toestel is een Alcatel 3080 en de bundel bestaat uit 1GB data en 120 belminuten per maand.

Aanbiedingen van T-Mobile

T-Mobile hanteert geregeld ‘Superlimited superdeals’ of levert extra accessoires bij geselecteerde toestellen. De meeste recente aanbiedingen staan overigens in onze vergelijker.

Voorbeeldberekening telefoonabonnement

Toestel Termijn Eenmalige kosten Totale bedrag toestel Bedrag toestel per maand
Apple iPhone 14 24 maanden € 31,41,- € 859,41,- € 34,50,-
Samsung Galaxy S23 24 maanden € 31,41,- € 751,41,- € 30,-
Google Pixel 7 24 maanden € 31,41,- € 511,41,- € 20,-