Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeringnieuws

« Naar Nieuws

Autoverzekeraar Crisper stopt

11-11-2013

Per 1 december stopt ASR met het label Crisper. Het is niet meer mogelijk om een autoverzekering af te sluiten bij Crisper. Dit heeft de Consumentbond bekendgemaakt. De website van Crisper is nog tot 1 december bereikbaar en zal daarna uit de lucht zijn. Crisper kost meer dan het oplevert volgens ASR.

imagesDitzo of Budgio

De meeste klanten van Crisper gaan over naar Budgio. Dit is een ander label van ASR. De klanten worden deze maand geïnformeerd over de overstap. De klanten met een rechtsbijstandverzekering gaan naar Ditzo. Mochten klanten dit niet willen kunnen ze natuurlijk ook naar een andere verzekering overstappen.

Autoverzekering vergelijken

Bent u op zoek naar een goedkopere autoverzekering? Of wilt u overstappen naar een andere autoverzekering? Op Overstappen.nl kunt u eenvoudig autoverzekeringen vergelijken op premie, dekking en voor u de beste optie kiezen. Ook kunt u op Overstappen.nl op de hoogte blijven van het laatste verzekeringsnieuws.