Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetnieuws

« Naar Nieuws

NLE sinds vandaag ook internetprovider

17-10-2016

Eerder vandaag is de energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) officieel meer dan alleen een energieleverancier geworden. Sinds vandaag biedt het bedrijf namelijk ook alles in 1-pakketten aan met internet, televisie en bellen. Hiermee gaat het de concurrentie aan met onder andere KPN en Ziggo. De alles in 1-pakketten kunnen worden geleverd via ADSL en via glasvezel.

Snelheid en prijs

NLE komt zoals ze het zelf noemen met “een prijs die de markt kan opschudden”. Het is namelijk mogelijk om voor € 29,95 per maand een alles in 1-pakket af te sluiten. Hiervoor krijg je  internet met een snelheid tot 50 Mbps. Hiermee wil het bedrijf een positie innemen waarbij vooral de prijs lager ligt dan bij de huidige providers.

Eén van de manieren waarop de ‘nieuwe’ provider klanten binnen wil halen is door het gratis leveren van een Wifi-versterker. Hiermee wordt de Wifi-dekking in het hele huis verbeterd. Ook wat betreft de snelheid en service wil NLE de strijd aangaan met de bekendere concurrenten. In de huishoudens waar glasvezel beschikbaar is kan er ook  een glasvezel-abonnement via NLE afgesloten worden. In dit abonnement krijg je een internetsnelheid tot 500 Mbps waar € 67,50 per maand voor betaald moet worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om allerlei extra tv-pakketten te kiezen voor een bepaald bedrag per maand, zoals FOX Sports en tot en met december nog HBO. Ook onbeperkt bellen is een mogelijkheid voor 10 euro per maand.

Direct besparen?
Vergelijk & bespaar op je vaste lasten!

Op Overstappen.nl kan je snel én makkelijk alle internet bellen en tv-aanbieders vergelijken. Je kan wel tot 200 euro besparen! Ook als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Volg ons via Facebook of Twitter!