Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetnieuws

« Naar Nieuws

Tele2 stopt met Alice

07-08-2012

Telecomaanbieder Tele2 stop met de merknaam ‘Alice’. De huidige klanten van Alice worden overgeplaatst naar Tele2 zelf. Het lopende contract en de voorwaarden van Alice zullen hierbij geen verandering ondergaan, behalve de naam van het merk.

Ontstaan Alice

Tele2 nam in 2010 het merk BBned over van Telecom Italia. Daarbij sloot Tele2 ook een licentieovereenkomst af voor het merk Alice. De licentieovereenkomst verloopt binnenkort en hierdoor wordt de bedrijfsnaam weer overhandigd aan Telecom Italia. De zakelijke breedbandaanbieders BBned en BBeyond vallen niet onder de overeenkomst en behouden daardoor hun eigen merknaam.

3679-AliceInformatie van Alice

Alice zegt op haar website dat alle klanten nog informatie per post opgestuurd krijgen over de wijziging van de merknaam. Hierbij meldt Alice dat de abonnementen, e-mailadressen en tarieven hetzelfde blijven. Ook zal de klantenservice van Alice nog een tijdje blijven bestaan.

Veranderingen Alice contract

Tele2 laat ook weten dat het contract van de huidige Alice-klanten niet zal veranderen. Het is alleen niet mogelijk om de Alice-voorwaarden te behouden wanneer de klant zelf een aanpassing wil doen aan het contract of het contract wil verlengen.

Internetabonnementen vergelijken

Bent u abonnee van Alice en wilt u kijken naar een nieuw internetabonnement? Op Overstappen.nl kunt u alle internetabonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken. Dit zal u een hoop tijd en geld besparen.