Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Hoeveel tv’s kan ik aansluiten op de digitale ontvanger?

Je kunt per decoder voor digitale tv één televisietoestel aansluiten. Elk televisietoestel met een SCART-aansluiting is hiervoor geschikt. Je kunt de decoder of ontvanger ook aansluiten op bijvoorbeeld je video/DVD-recorder of geluidsinstallatie. Je kunt de decoder of ontvanger niet aansluiten op je laptop.

Meer dan 1 televisie

Heb je meer dan één televisietoestel? De overige televisies blijven het analoge televisie signaal ontvangen. Je kunt besluiten om een extra decoder te bestellen als je op je tweede televisie ook digitale tv wilt hebben. Neem contact op met je digitale aanbieder of hier extra kosten aan verbonden zijn.

Internet, bellen en tv vergelijken

Digitale tv installeren

De decoder sluit je aan op de kabelaansluiting van de televisie. Vervolgens sluit je de ontvanger aan op de televisie met een SCART-aansluiting. Heb je een HD-ontvanger, dan sluit je die aan op een HDMI- of componentaansluiting.

 

Vraag? Bel ons.

We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden klantenservice

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag van 10:00u tot 16:00 uur
  • Zondag zijn we gesloten

Bel 020 - 760 42 42 (lokaal tarief)