Uitvaartverzekering Kassa

Het vergelijken van verschillende uitvaartverzekeringen door Kassa toont aan dat veel mensen behoefte hebben aan juiste informatie omtrent het afsluiten van een passende verzekering voor een uitvaart. Een goede uitvaartverzekering bij een betrouwbare verzekeraar ondersteunt je bij het regelen van zaken die komen kijken bij het overlijden. Door het afsluiten van een uitvaartverzekering neem je de verantwoordelijkheid en laat je nabestaanden niet achter met onverwachte kosten en keuzes die op het laatste moment gemaakt moeten worden.

supplier-logo
€8,10
per maand
Verzekering: Combinatie*
Verzekerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Nee
*Diensten t.w.v. €6.000 + €2.000 vrij te besteden
supplier-logo
€10,53
per maand
Verzekering: Combinatie*
Verzekerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Tot 18 jaar
*Diensten t.w.v. €2.000 + €6.000 vrij te besteden
supplier-logo
€12,38
per maand
Verzekering: Kapitaal*
Verzekerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Tot 80 jaar
Kind gratis meeverzekerd? Tot 18 jaar
*€8.000 om vrij te kunnen besteden
supplier-logo
€14,61
per maand
Verzekering: Kapitaal*
Verzekerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Tot 60 jaar
Kind gratis meeverzekerd? Tot 18 jaar
*€8.000 om vrij te kunnen besteden
De getoonde premies zijn berekend met de geboortedatum: 01-01-1991 (30 jaar). De precieze inhoud van de pakketten kan verschillen per verzekeraar.

Tip van Kassa: Vergelijk uitvaartverzekeringen

Kassa heeft recentelijk de grootste aanbieders van uitvaartverzekeringen onderzocht. Over het algemeen kan men kiezen tussen een natura uitvaartverzekering en een kapitaal uitvaartverzekering voor een uitvaart.

Bij natura uitvaartverzekeringen worden diensten uitgevoerd tot het verzekerde bedrag is bereikt dat is vermeld in de polis van jouw verzekering. Belangrijk is daarom het feit dat alle kosten van een uitvaart ook daadwerkelijk worden vergoed door de desbetreffende verzekering die is afgesloten. Gemiddeld liggen de kosten van een crematie rond de 6000 euro in Nederland. De kosten van een begrafenis zijn over het algemeen hoger.

Een kapitaal uitvaartverzekering houdt in dat er een bepaald bedrag wordt uitgekeerd aan de nabestaanden. Met dit budget kunnen de nabestaanden diensten financieren voor jouw uitvaart. Voor beide soorten verzekeringen is het noodzakelijk dat een indexering wordt toegepast. DELA is een maatschappij die op dit gebied veel expertise heeft. Bij het indexeren controleert de verzekeraar de hoogte en actualiteit van polis. Dit kan ieder jaar gratis worden gedaan. Hierdoor weet je zeker of jouw polis, ondanks de stijgende kosten, nog actueel is. Kassa geeft herhaaldelijk aan dat een jaarlijkse indexering van groot belang is.

Uitvaartverzekeringen Kassa vergelijken en aanvragen

Op basis van onderzoek over uitvaartverzekeringen van Kassa blijkt dat het zelfstandig vergelijken van premies en diensten van uitvaartverzekeringen geen eenvoudige opgave is. Zo is de hoogte van de premie afhankelijk van het type uitvaartverzekering en de leeftijd waarop je de verzekering afsluit.

Door onze vergelijker heb je meer zicht op alle beschikbare verzekeringen op basis van onafhankelijke informatie. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kun je bekijken of een bepaalde verzekering binnen jouw budget past. Vaak is het mogelijk om jezelf voor een klein bedrag te verzekeren. Ook kun je bij een aantal verzekeraars profiteren van het gratis meeverzekeren van je kinderen. Op jaarbasis scheelt dit enorm veel geld.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.