Vergelijkingssite

Welkom op Overstappen.nl! Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen. Naast verzekeringen kan je bij ons ook je sim only-abonnement, internet-bellen-tv abonnement en je mobiele abonnement vergelijken. Kortom, wij zijn de volgende vergelijkingssites in één:

Is Overstappen.nl een onafhankelijke vergelijkingssite?

Overstappen.nl werkt onafhankelijk. Wij zijn niet met een aanbieder verbonden en hebben er geen enkel belang bij om bepaalde verzekeraars met voorrang te behandelen in onze verzekeringsvergelijkers.

Hoe verdienen wij dan ons geld?

Wanneer iemand via ons overstapt, ontvangen wij een vergoeding van de aanbieder. Dit is in de meeste gevallen gemiddeld 2% van de contractwaarde. Deze vergoeding is de reden waarom wij onze vergelijkingstools kosteloos aan kunnen bieden. De vergoeding zal nooit een rol spelen bij de vergelijking.

Waarom niet direct bij de aanbieder afsluiten?

De tarieven die je bij ons vindt, zijn lager dan bij de aanbieder zelf. Dit heeft te maken met de concurrentie in onze vergelijker. Met een lage premie of gunstige voorwaarden kom je hoger uit in onze vergelijker. Aanbieders zullen dan ook hun best doen deze zo scherp mogelijk te prijzen zodat zij hoger uitkomen uit de vergelijking.

Hoe werken onze vergelijkers?

De vergelijkers op onze vergelijkingssite werken eenvoudig; in elke vergelijker hebben we uitgebreide filteropties opgenomen, zodat je op basis van jouw wensen altijd de beste deal bovenaan vindt. Je kan ook makkelijk sorteren, bijvoorbeeld op de laagste premie of beste dekking.