Centraal Beheer inboedelverzekering

Contactgegevens

Centraal Beheer Achmea is een grote verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn die landelijk opereert. Centraal Beheer Achmea biedt diverse financiële producten, zoals pensioenen, hypotheken en levens- en schadeverzekeringen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Centraal Beheer Achmea werkt zonder tussenpersonen en biedt zijn producten direct aan de klant aan.

Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering

Centraal Beheer Achmea biedt een inboedelverzekering met een dekking tot € 100.000. Het is niet nodig om lijstjes met je inboedel in te vullen. Alle spullen in huis, van andere personen of in gebruik voor werk of beroep zijn meeverzekerd. Er geldt een eigen risico als een verzekerde vaker dan 1 keer per 3 jaar een schade claimt. Verzekerden krijgen het eerste jaar de nieuwwaarde van spullen vergoed of spullen worden gerepareerd. Ook daarna ontvangen verzekerden nog vaak de nieuwwaarde.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Ja, ik wil in 1 keer meerdere inboedelverzekeringen vergelijken.” button=”Vergelijk inboedelverzekering” funnel=”inboedelverzekering”] Inboedelverzekering [/esos-call-to-action]

Inboedelverzekeringen vergelijken

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig inboedelverzekeringen vergelijken. Binnen een minuut zie je de inboedelverzekeringen die passen bij je situatie en voldoen aan je wensen. De goedkoopste inboedelverzekering is binnen handbereik. Heb je een keuze gemaakt? Sluit de inboedelverzekering dan direct online af op de website van de inboedelverzekeraar.

Contactgegevens Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering

Centraal Beheer Achmea
Telefoonnummer: 055-5798000
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn
http://www.centraalbeheer.nl

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.