Ditzo inboedelverzekering

Ditzo autoverzekering

Contactgegevens

Ditzo is een landelijke verzekeraar die de wensen en behoeften van consumenten vooropstelt. De verzekeringen van Ditzo zijn toegespitst op wat verzekerden echt nodig hebben. Verzekerden kunnen afgesloten verzekeringen aanpassen als dit hen uitkomt. Ditzo maakt deel uit van ASR Nederland en beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Bespaar tijd en moeite. Vergelijk in een keer meerdere inboedelverzekeraars.” button=”Vergelijk inboedelverzekeringen” funnel=”inboedelverzekering”]

Inboedelverzekering

[/esos-call-to-action]

Ditzo inboedelverzekering

De Ditzo inboedelverzekering is een van de schadeverzekeringen die de verzekeraar voor consumenten op de markt brengt. Bijzonder is dat Ditzo standaard een buitenshuisdekking biedt en verzekerden premiekorting krijgen aan de hand van hun opgebouwde schadevrije jaren bij de autoverzekering. Verder is de verzekering dagelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn.

Inboedelverzekeringen vergelijken

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig meerdere inboedelverzekeraars met elkaar vergelijken. Op basis van je situatie en gewenste dekking tonen we je de goedkoopste inboedelverzekeringen. Het vergelijkingsresultaat kun je verder filteren en sorteren op premie of prijs-kwaliteitsverhouding.

Contactgegevens Ditzo inboedelverzekering

Ditzo
Telefoonnummer: 030-6997930
Postbus 1059
3700 BB Zeist
http://www.ditzo.nl

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.