Verzekeruzelf inboedelverzekering

Contactgegevens

Internetverzekeraar Verzekeruzelf.nl laat alle communicatie verlopen via e-mail of website. Klanten kunnen hun verzekeringszaken online regelen. Verzekeruzelf.nl is een ‘direct writer’ en biedt verzekeringen, zoals de Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering, direct via hun website aan verzekerden aan. Er wordt niet gewerkt met tussenpersonen.

[esos-call-to-action type=”link” title=”Bespaar tijd en moeite. Vergelijk in een keer meerdere inboedelverzekeraars.” button=”Vergelijk inboedelverzekeringen” funnel=”inboedelverzekering”]

Inboedelverzekering

[/esos-call-to-action]

Verzekeringen van Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige verzekeraar zonder overkoepelend moederbedrijf. Verzekeruzelf.nl heeft de nieuwe vrijheid in verzekeren hoog in het vaandel staan. Zowel de particuliere als zakelijke markt wordt bediend. Wat betreft de particuliere markt biedt Verzekeruzelf.nl een breed scala aan verzekeringen op het gebied van reizen, rechtsbijstand, wonen, vervoer, leven, ongeval, dier en zorg.

Kenmerken Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl laat alle communicatie met verzekerden digitaal via internet verlopen. Zo kan de inboedelverzekeraar scherpe premies bieden tegen een betere dekking dan bij een gemiddelde inboedelverzekeraar mogelijk is. De nieuwe vrijheid in verzekeren houdt voor Verzekeruzelf.nl onder meer in dat er niet gewerkt wordt met opzegtermijnen en looptijden. De verzekerde heeft veel vrijheid om over te stappen (te veel betaalde premie wordt teruggestort) en zit nergens aan vast.

Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering

De Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering is extra uitgebreid en biedt de beste dekking bij brand, inbraak of waterschade. Als de verzekerde zijn huis goed beveiligd zijn er kortingsmogelijkheden bij Verzekeruzelf.nl. Bij de Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering wordt er onderscheid gemaakt in de reguliere inboedel en inboedel riet, voor huizen met rieten daken. Desgewenst is de Verzekeruzelf.nl inboedel aan te vullen met een kostbaarhedenverzekering die wereldwijde buitenshuis dekking aanbiedt.

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering

Verzekeruzelf.nl
Postbus 5009
5201 GA ‘s-Hertogenbosch
info@verzekeruzelf.nl
http://www.verzekeruzelf.nl

[esos-call-to-action type=”link” title=”Ja, ik ben voldoende ingelezen. Op naar een voordelige inboedelverzekering.” button=”Vergelijk inboedelverzekering” funnel=”inboedelverzekering”]

Inboedelverzekering

[/esos-call-to-action]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.