Vergoeding Inentingen Jonge Kinderen Verzekering

Kinderen worden op jonge leeftijd tegen een aantal ziektes ingeënt zodat het oplopen van deze ziektes of het ontstaan van epidemieën wordt voorkomen. Deze inentingen zijn gratis en worden behoren tot het Rijksvaccinatieprogramma. Ouders krijgen een brief thuis met een uitnodiging om deel te nemen, dit is op vrijwillige basis.

Inhoudsopgave

Inentingen van het Rijksvaccinatieprogramma

In inentingen van het Rijksvaccinatie programma worden gegeven volgens dit schema:

6 tot 9 weken oud – DKTP, Hib, HepB en Pneumokokken
3 maanden oud – DKTP, Hib, HepB
4 maanden oud – DKTP, Hib, HepB en Pneumokokken
11 maanden oud – DKTP, Hib, HepB en Pneumokokken
14 maanden oud – BMR en Meningokokken C
4 jaar oud – DKTP
9 jaar oud – DTP en BMR

Alle jonge kinderen krijgen deze inentingen aangeboden, ongeacht welke basisverzekering zij hebben. Vergelijk hier de verschillende basisverzekeringen en ontdek welke de voordeligste premie heeft.

Vergoedingen voor inentingen jonge kinderen per verzekeraar

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.