Vergoeding Opsporing/Redding Verzekering

Je kunt op verschillende plekken in een situatie terechtkomen waar je zelf niet meer uit komt, een opsporings- of reddingsteam moet je dan komen helpen. Denk hierbij aan het bedolven worden onder een lawine, onder puin bij een aardbeving of bomaanslag of een overstroming.

Als je vermist bent geraakt in een van deze gevallen zal een reddingsteam te hulp schieten en je proberen op te sporen met onder andere de hulp van speurhonden. Een aantal zorgverzekeraars bieden een aanvullende verzekering aan met een vergoeding voor opsporings- of reddingsacties. Je kunt je hiervoor ook verzekeren door een reisverzekering af te sluiten.

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken voor mij de moeite waard?

  • De premie van je huidige verzekeraar stijgt
  • In 2020 wijzigen de dekkingen en voorwaarden
  • Je bespaart op je aanvullende verzekeringen

Vergoedingen opsporing/redding per verzekeraar

Deze vergoedingen gelden voor een 25 jarige vrouw en hebben betrekking op het jaar 2017. Kijk voor de persoonlijke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.