Vergoeding Overige Psychische Zorgverlening

Zit je niet zo lekker in je vel en heb je psychische klachten of problemen? Dan kun je bij de (huis)arts terecht om hierover te praten. In eerste instantie zal de huisarts proberen om de problemen samen met jou op te lossen. Als de problemen dieper liggen kan het zijn dat je hier meer zorg bij nodig hebt, in dit geval word je doorgestuurd naar de basis GGZ of gespecialiseerde GGZ, afhankelijk van je klachten.

Inhoudsopgave

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken voor mij de moeite waard?

  • De premie van je huidige verzekeraar stijgt
  • In 2020 wijzigen de dekkingen en voorwaarden
  • Je bespaart op je aanvullende verzekeringen
Bereken je premie

Vergoed vanuit de basisverzekering

Behandeling door een huisarts wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Behandeling door een GGZ zorgverlener wordt in principe ook vergoed vanuit de basisverzekering, maar hiervoor moet je wel een verwijsbrief hebben van de huisarts. Vergelijk de verschillende basisverzekeringen zodat je weet welke het best past bij jou.

Vergoedingen voor overige psychische zorgverlening per verzekeraar

Deze vergoedingen gelden voor een 25 jarige vrouw en hebben betrekking op het jaar 2020. Kijk voor de persoonlijke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.