Vergoeding Plaswekker Verzekering

Jonge kinderen kunnen soms per ongeluk in hun bed plassen, maar sommige kinderen hebben hier vaker last van. Een kind heeft last van bedplassen als hij of zij 5 jaar of ouder is en ‘s nachts regelmatig de plas niet op kan houden. Een plaswekker kan helpen om een kind bewuster te maken van de drang om te plassen.

Inhoudsopgave

Waarom is zorgverzekeringen vergelijken voor mij de moeite waard?

  • De premie van je huidige verzekeraar stijgt
  • In 2020 wijzigen de dekkingen en voorwaarden
  • Je bespaart op je aanvullende verzekeringen

Hoe werkt de plaswekker?

Een plaswekker werkt in combinatie met een sensorbroekje. Het broekje staat in verbinding met de wekker en als het nat wordt gaat de wekker af. Op deze manier wordt een kind getraind om te herkennen wanneer hij of zij naar de wc moet. Aanvullende verzekeringen met een vergoeding voor een plaswekker vergoeden de wekker meestal in combinatie met een aantal sensorbroekjes.

Vergoedingen voor plaswekker per verzekeraar

Deze vergoedingen gelden voor een 25 jarige vrouw en hebben betrekking op het jaar 2019. Kijk voor de persoonlijke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.