Anno12

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

Anno12 is een nieuwe zorgverzekeraar die in het najaar van 2014 een vergunning heeft gekregen van de Nederlandsche Bank. In 2013 is het de nieuwe zorgverzekeraar gelukt om via ledencertificaten en aandelen (crowdfunding) voldoende startkapitaal te verzamelen. Anno12 is een coöperatieve zorgverzekeraar. Dat wil zeggen dat de aangesloten leden gezamenlijk eigenaar zijn van de verzekeraar.

Visie

Anno12 wil de tegenhanger zijn van de steeds duurder wordende zorgverzekeringen. Leden van Anno12 profiteren van een premiekorting en beslissen mee over het beleid. Als aan het eind van het jaar de zorgverzekeraar geld overhoudt, krijgen de leden een bedrag uitgekeerd. De zorgverzekeraar wil tot slot gezond leven stimuleren bij verzekerden. Ook solidariteit en het betaalbaar houden van de zorg zijn speerpunten.

Zorgverzekering 2015

Zorgverzekeraar Anno12 biedt de volgende zorgverzekeringen aan:

  • Basisverzekering (restitutie)
  • Aanvullende verzekering (Gewoon Bewust of Prima Bewust)

Anno12 vergelijken

Eind 2014 kun je op Overstappen.nl eenvoudig nagaan welke zorgverzekeraars voordelig zijn én goed aansluiten op je wensen. We bieden vanaf eind november een handige vergelijker van zorgverzekeringen. Bovendien kun je via ons diverse zorgverzekeringen met korting afsluiten. Je zorgverzekering vergelijken doe je eenvoudig op Overstappen.nl.

[esos-buttons title=”Zorgverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”zorg”  url=”/zorgverzekering/”]