C4Me zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

C4Me is onlangs gelanceerd als nieuwe online zorgverzekering. De zorgverzekering is een initiatief van Avéro Achmea, SUCSEZ en Aevitae. Verzekeringsmaatschappij Avéro Achmea is hierbij de risicodrager. SUCSEZ is de tussenpersoon die de communicatie en klantenservice verzorgt. Aevitae is de partij die verantwoordelijk is voor verzekeringszaken zoals het verwerken van declaraties en het opmaken van polissen.

C4Me zorgverzekering afsluiten

De zorgverzekering is onder andere af te sluiten via de website van C4Me of via de vergelijker van zorgverzekeringen van Overstappen.nl. C4Me biedt goede zorg tegen de laagste vanaf premie. Bij de online zorgverzekering van C4Me staat helderheid, transparantie en gemak hoog in het vaandel. C4Me biedt overzichtelijke polisvoorwaarden waarbij je in 1 oogopslag de vergoeding per pakket ziet.

Verzekeringen van C4Me

Zorgverzekering C4Me bestaat uit een basis-zorgverzekering in natura (Select Zorg Plan). Desgewenst kunnen verzekerden 3 aanvullende pakketten aansluiten. Avéro Achmea, verantwoordelijk voor de zorginkoop, heeft met de meeste zorgaanbieders contracten afgesloten. Deze zorgaanbieders bieden de declaraties in veel gevallen aan bij Avéro Achmea. De verzekerde kan ook naar niet-gecontracteerde zorgaanbieders gaan. De vergoeding kan dan wel lager zijn.

Is zorgverzekering C4Me de beste zorgverzekering?

Is C4Me zorgverzekering de beste keuze? Ga dit na in onze vergelijker van zorgverzekeringen. Op basis van je persoonlijke situatie en gewenste dekking tonen wij een overzicht van de best passende zorgverzekeringen. Overstappen van zorgverzekeraar kan om meerdere reden een goede keuze zijn. Als je bijvoorbeeld wil besparen op je zorgkosten of zoekt naar een zorgverzekering met een betere vergoeding of service.