IAK zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

IAK Verzekeringen is een assurantie-intermediair en volmachtbedrijf uit Eindhoven. Op 28 oktober 1928 is de naamloze vennootschap Industrieel Assurantie Kantoor (IAK) opgericht door Anton Philips. Hij richtte IAK Verzekeringen op om zijn medewerkers te kunnen verzekeren.

Uitbreiding IAK Verzekeringen

Na de Tweede Wereldoorlog breidde IAK Verzekeringen uit en konden ook mensen die niet bij Philips werkten een verzekering afsluiten. In ruim 80 jaar tijd dat IAK Verzekeringen bestaat, is het uitgeroeid tot een van de belangrijkste en grootste assurantie-intermediairs in Nederland. IAK Verzekeringen heeft 6.000 zakelijke klanten en 200.000 particuliere klanten.

IAK Verzekeringen nu

IAK Verzekeringen maakt deel uit van Unirobe Meeùs Groep (onderdeel van AEGON), maar opereert onafhankelijk. Ruim 380 medewerkers zijn werkzaam in de 3 specialisatiegebieden waar IAK Verzekeringen zich mee bezighoudt: collectieve verzekeringen, financiële diensten en bedrijfsverzekeringen.

Collectieve zorgverzekeringen van IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen staat bekend om haar collectieve zorgverzekeringen: verzekeringen die in een groep worden afgesloten. Denk hierbij aan verzekeringen voor medewerkers van bedrijven, leden van sportclubs of patiëntenverenigingen van chronisch zieken. Voor de collectieve zorgverzekeringen van IAK Verzekeringen geldt dat deze niet zijn opgenomen in de zorgvergelijker.

Zorgverzekeringen vergelijken

De zorgverzekeringen van IAK Verzekeringen zijn niet opgenomen in de zorgvergelijker. Bijna alle andere zorgverzekeraars van Nederland kun je wel vergelijken. Vul je gegevens in en je ziet meteen welke zorgverzekering het beste bij je wensen en behoeften past. Ben je overtuigd en wil je overstappen? Overstappen.nl regelt de overstap gratis.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.