Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Zorgverzekeraars

Ik zorg zorgverzekering

ik! is een onderdeel van IAK Verzekeringen en biedt zorgverzekeringen aan via internet. De kernwoorden van de Ik-Zorg zorgverzekeringen zijn eerlijk, gemakkelijk en voordelig. Bij ik! betaal je een internetprijs, maar ontvang je de service van een kantoor. Je aanvraag, wijzigingen en declaraties worden verwerkt door IAK. Daarnaast beantwoordt IAK je vragen en krijg je, indien gewenst, advies op het gebied van zorg. De risicodrager van deze verzekering is in 2015 Avéro Achmea.

De volgende Ik-Zorg zorgverzekeringen worden vergeleken:

  • Basisverzekering – Select Zorg Plan (natura) of Keuze Zorg Plan (Restitutie)
  • Ik-Zorg Alles-in-1 Gericht
  • Ik-Zorg Alles-in-1 Goed
  • Ik-Zorg Alles-in-1 Beter
Zorgverzekering vergelijken

Ik-Zorg zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Ben je benieuwd of Ik-Zorg zorgverzekeringen het voordeligst zijn? Vul je gegevens en wensen in de zorgvergelijker in en je krijgt meteen het antwoord. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en maak je keuze. Heb je je keuze gemaakt? Sluit de zorgverzekering af voor 1 januari en wij regelen de overstap naar je nieuwe zorgverzekering. Hier hoef je verder niets voor te doen en het is gratis.

Vergelijken en overstappen

Vergelijk via de zorgvergelijker de zorgverzekeringen van alle Nederlandse zorgverzekeraars, waaronder Ik-Zorg zorgverzekering van ik!. Je krijgt in een duidelijk overzicht alle zorgverzekeringen gepresenteerd die bij je wensen en behoeften aansluiten. Overstappen.nl regelt je overstap vervolgens gratis en snel.

« Terug naar zorgverzekeraars