IZA Cura zorgverzekering

Contactgegevens
https://www.iza.nl/
Vergelijk zorgverzekeringen

IZA Cura is een samenwerking tussen IZA en Zorgverzekeraar Trias. In IZA Cura wordt de ervaring van IZA in het uitvoeren van zorgverzekeringen voor gemeenten gecombineerd met de ervaring van Trias met de collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen. Beide zorgverzekeraars maken deel uit van Univé-VGZ-IZA-Trias.

Best passende zorgverzekering

Vergelijk je huidige verzekering op Overstappen.nl en vind de verzekering die bij je past. Overstappen.nl vergelijkt de volgende zorgverzekeringen van IZA Cura:

  • IZA Cura basisverzekering
  • IZA Cura aanvullende verzekeringen

IZA Cura zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je je huidige zorgverzekering vergelijken en bekijken of je op je premiekosten kan besparen? Vul dan nu je NAW-gegevens en persoonlijke wensen in en je ziet direct de zorgverzekeringen die het beste bij je passen. Vraag daarna gratis en vrijblijvend verschillende offertes aan, zodat je in alle rust de voorwaarden naast je huidige polis kunt leggen. Als je uiteindelijk besluit om over te stappen dan regelt Overstappen.nl dat je oude zorgverzekering wordt beëindigd. Ga direct naar de zorgvergelijker om onder andere IZA Cura zorgverzekeringen te vergelijken.

Basisdekking IZA Cura zorgverzekering

Als je de IZA Cura Natura Polis afsluit, wordt de belangrijkste medische zorg vergoed. Je kunt hierbij denken aan de vergoeding van geneesmiddelen en de zorg die je in een ziekenhuis of van je huisarts of specialist ontvangt. Met de IZA Cura Natura Polis hoef je nota’s van zorgaanbieders niet voor te schieten. Deze gaan direct naar IZA Cura. Je hebt daarnaast de keuze het eigen risico vrijwillig te verhogen, waardoor je premie daalt.

Aanvullende dekking IZA Cura zorgverzekering

Naast de basisverzekering van IZA kun je kiezen voor het IZA Cura Aanvullend Pakket. Dit pakket biedt uitgebreide vergoedingen voor tandheelkunde, alternatieve geneeswijzen, homeopathische geneesmiddelen en behandelingen door eerstelijnspsychologen.

Overstappen zorgverzekeraar

IZA Cura zorgverzekering is niet opgenomen in de zorgvergelijker. Je kunt wel andere zorgverzekeraars vergelijken. Overstappen.nl vergelijkt zorgverzekeraars van Nederland. Bespaar op je kosten en vul nu je gegevens in onze zorgvergelijker in. Heb je een keuze gemaakt? Wij regelen je overstap gratis en snel.