Kiemer zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

Kiemer is een zorgverzekeraar in Nederland waarbij vroeger kinderen centraal stonden. Bij Kiemer zorgverzekering draaide het om de beste zorg voor opgroeiende kinderen, waarbij de ouders zelf net zo goed verzekerd zijn als hun kinderen. Kiemer is per 2015 van een gezins-zorgverzekering gewijzigd in een online zorgverzekering. Kiemer zorgverzekering is een label van zorgverzekeraar De Friesland Zorg. 

Je persoonlijke wensen

Door je huidige zorgverzekering op Overstappen.nl te vergelijken vind je de zorgverzekering die het beste bij je persoonlijke wensen aansluit. Overstappen.nl vergelijkt de volgende zorgverzekeringen van Kiemer:

  • Kiemer basisverzekering (restitutie)
  • Kiemer aanvullende verzekeringen

Dekking Kiemer zorgverzekering

De basisverzekering is voor iedereen die in Nederland woont of werkt verplicht. Ook bij Kiemer kun je je eigen risico vrijwillig verhogen in ruil voor een flinke korting op je premie. Als je dekking wilt voor kosten die niet worden vergoed door de basisverzekering kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Je hebt bij Kiemer zorgverzekering de keuze uit:

  • AV Goed
  • AV Beter
  • AV Best

Elk pakket heeft zijn eigen prijs en voordelen. Kiemer biedt ook tandartsverzekeringen aan:

  • AV Goed
  • AV Beter
  • AV Best

Kiemer zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Snel en eenvoudig besparen op je zorgverzekering? Vergelijk dan direct je huidige zorgverzekering met o.a. Kiemer. Vul je persoonlijke gegevens en voorkeuren in en je ziet direct de zorgverzekeringen op je scherm die het beste bij je passen. Je sluit de goedkoopste zorgverzekering gelijk online af in de vergelijker.

Als je besluit over te stappen, sluit dan voor 1 januari een nieuwe zorgverzekering af. Dan zorgt Overstappen.nl ervoor dat je oude verzekeringspolis wordt opgezegd.

Overstappen naar Kiemer zorgverzekering

Wil je weten of een overstap naar Kiemer de moeite waard is voor je? Overstappen.nl vergelijkt alle Nederlandse zorgverzekeraars waaronder Kiemer zorgverzekering. Vergelijk direct je verzekering en bespaar op je zorgverzekeringskosten door over te stappen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.