SIZ zorgverzekering

siz_198x58Sinds 1 januari 2012 is SIZ overgegaan naar VGZ Zorgverzekeraar N.V. (onderdeel van Univé-VGZ-IZA-Trias). Welke zorgverzekering past het beste bij je? Ga nu naar onze zorgvergelijker en vergelijk eenvoudig alle zorgverzekeraars van Nederland.

  • SIZ basisverzekering
  • SIZ aanvullende verzekeringen

SIZ zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Je bespaart gemakkelijk op je zorgverzekering door deze te vergelijken op Overstappen.nl. Ga naar de zorgvergelijker, vul je naam, adres, postcode en persoonlijke wensen in. Je krijgt in een overzicht de zorgverzekeringen te zien die het beste bij je voorkeuren aansluiten.

Vraag vrijblijvend en gratis verschillende offertes aan en vergelijk op je gemak de voorwaarden van de verzekeringen met je huidige polis. Besluit je over te stappen? Dan zorgt Overstappen.nl ervoor dat je huidige verzekeringspolis word beëindigd.

Dekking SIZ zorgverzekering

Elke zorgverzekeraar biedt dezelfde basiszorg aan. De basis voor je zorgverzekering bij SIZ was de SIZ Standaardverzekering. Je kon hierbij kiezen tussen een natura- of restitutiepolis.

Bij een naturapolis hoef je geen rekeningen voor te schieten. Je zorgaanbieder stuurt de nota direct naar de zorgverzekeraar. Je kon met SIZ naturaverzekering gebruikmaken van de zorgverleners waarmee SIZ een contract had.

Bij de restitutiepolis regel je alles zelf met je zorgaanbieder. De rekening van de SIZ restitutieverzekering diende je achteraf in bij SIZ voor vergoeding volgens de polisvoorwaarden. Je kunt bij een restitutiepolis zelf kiezen naar welke zorgaanbieder je gaat.

Aanvullende pakketten

SIZ bood de volgende aanvullende pakketten aan: Accent, Budget en Plus. Plus was een uitgebreid pakket waarin bijvoorbeeld luxe tandheelkunde, fysiotherapie en vergoedingen voor brillen en lenzen zijn opgenomen. Accent en Budget zijn iets eenvoudiger.

Vergelijken en overstappen

Overstappen.nl vergelijkt alle Nederlandse zorgverzekeraars. Ga nu naar onze zorgvergelijker en kom erachter hoeveel je kunt besparen op je zorgverzekering.