TakeCareNow zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

TakeCareNow! was een product van Agis Zorgverzekeringen. Het was speciaal bedoeld voor mensen van 18 tot en met 30 jaar. TakeCareNow! was gevestigd in Amersfoort. Als je bij CJP, Facebook of Studenten.net was aangesloten kreeg je extra korting.

TakeCareNow! is gestopt in 2015.

TakeCareNow gestopt en overgebracht naar Zilveren Kruis

Achmea heeft begin 2014 besloten om Agis en TakeCareNow onder te brengen in de zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Per 2015 is er dus geen TakeCareNow zorgverzekering beschikbaar. Kijk in onze zorgvergelijker welke zorgverzekering voor jou de beste keuze is op basis van jouw gegevens en gewenste dekkingen.

Dekking TakeCareNow! zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt en ouder is dan 18 jaar, moet een basisverzekering afsluiten. De basisverzekering van TakeCareNow! was op een aantal punten toegespitst op de zorgbehoefte van jongeren. Denk aan vergoedingen voor anticonceptie, vaccinaties, een aanvullende buitenlanddekking en gehoorbeschermers. De tandartsverzekering was scherp geprijsd.

Vergelijken en overstappen

TakeCareNow! is niet opgenomen in de zorgvergelijker. Je kunt wel andere zorgverzekeringen vergelijken. Wil je weten welke zorgverzekering het voordeligst is? Vul je gegevens in de vergelijker in en bekijk welke zorgverzekeraars het beste bij je wensen aansluiten. De overstap regelen wij vervolgens gratis en snel.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.