Zorgeloos zorgverzekering

3801-logo_zorgeloosZorgeloos was een zorglabel in Nederland. ASR was de risicodrager voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen van Zorgeloos. Het doel van Zorgeloos was om een vaste prijs voor alle zorg vast te stellen. Buiten de premie voor het basispakket bood Zorgeloos de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen met een hogere premie.

Zorgeloos gestopt

Na korte tijd besloot ASR om te stoppen met het label Zorgeloos. Dit moest omdat de ASR staatssteun kreeg en het afkopen van het eigen risico tegen het overheidsbeleid ingaat. Dit zou de staatssteun die ASR ontvangt in gevaar brengen.

Zorgeloos: transparant

Door alle kosten, inclusief het eigen risico, inzichtelijk te maken, wilde Zorgeloos uitdragen dat zij overzichtelijk, betaalbaar en transparant zijn. De klant stond centraal en wist waar hij aan toe was.

Vergelijk je zorgverzekering

Op Overstappen.nl kun je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken met Nederlandse zorgverzekeraars. Sluit uiterlijk 31 december een nieuwe zorgverzekering af om gebruik te maken van de handige overstapservice.

Zorgverzekering vergelijken