Jerry, onze Expert Autoverzekeringen | Overstappen.nl

Jerry, onze Expert Autoverzekeringen

Expert Autoverzekeringen

Maak kennis met Jerry

“Hoi, ik ben Jerry. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Expert Autoverzekeringen bij Overstappen.nl is het mijn taak om jou van de beste autoverzekering deals te voorzien. Hiervoor maak ik afspraken met verzekeraars die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele premies kunt vergelijken en op de hoogte bent van het laatste nieuws. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal hebt. ”

Jerry,
Head of online insurances

Expert Autoverzekeringen Jerry

Jerry in de media

Nu.nl

Autoverzekeringen zijn dit jaar bijna 60 euro duurder geworden

De premies voor autoverzekeringen zijn in het afgelopen jaar flink gestegen. Gedurende het jaar ging de gemiddelde premie met bijna 8 procent omhoog.
Autobezitters betalen nu gemiddeld 849,96 euro per jaar. In het begin van het jaar was dat nog 792 euro.

Lees meer

De Telegraaf

Den Haag duurste stad voor autoverzekering

Haagse autorijders betalen gemiddeld €145 meer voor een autoverzekering dan inwoners van Groningen, de goedkoopste stad om je auto te verzekeren. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van vergelijkingssite Autoverzekering.nl naar de prijzen van autoverzekeringen in de twaalf provinciehoofdsteden en Amsterdam.

Lees meer

AD

 

Premies voor verzekeringen gaan fors omhoog

De stijging wordt ook gesignaleerd door Autoverzekering.nl. De vergelijkingssite zet al zes jaar de gemiddelde maandelijkse premies voor WA-, WA beperkt casco- en allriskverzekeringen op een rij. De gemiddelde stijging van de premies blijkt bij een WA-verzekering het grootst, namelijk bijna 10 procent.

Lees meer


Jerry Expert Autoverzekeringen

3 vragen voor Jerry

  Wat voor soort autoverzekering heb jij, als expert?

  Ik heb een WA beperkt casco dekking voor mijn auto uit 2015. Hiermee ben ik in ieder geval verzekerd voor stormschade of een kapotte ruit. Aangezien mijn auto ouder is dan zes jaar loont het niet meer om hiervoor een All Risk dekking af te sluiten. Met een WA beperkt casco dekking is mijn auto voldoende verzekerd en ben ik tegelijkertijd een stuk voordeliger uit.

  Waar let jij op bij het vergelijken van verzekeringen?

  Voor mij is de prijs de belangrijkste reden om over te stappen. Het is zonde als je te veel betaalt voor een verzekering die bij een andere verzekeraar € 200 goedkoper is op jaarbasis. Je kunt leuke dingen doen van dat geld.

  Is vergelijken echt zo makkelijk?

  Jazeker! Je vult eerst je persoonlijke gegevens in en daarna kies je jouw gewenste dekking. Weet je nog niet zeker welke dekking bij jou past? Geen probleem! In onze vergelijker geven we je gratis advies over welke dekking je het beste kunt kiezen. Vervolgens kun je in het overzicht verzekeringen vergelijken die je op basis van jouw gegevens kunt afsluiten. Bij elkaar is dit slechts twee minuten werk en je kunt er mogelijk veel geld mee besparen.

Benieuwd naar onze andere experts?

Energie-expert Tom Schlagwein
Tom, Energie-expert
Lees meer over Tom
Expert schadeverzekeringen Jeremy Broekman
Jeremy, Expert schadeverzekeringen
Lees meer over Jeremy
Zorgverzekering- en kredietexpert Eva van Erk
Eva, Zorgverzekering en Kredietexpert
Lees meer over Eva