Zorgverzekering 2014

Overstappen.nl vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs én dekking. In onze zorgvergelijker kunt u bijna 40 zorgverzekeringen voor 2014 vergelijken op:

  • prijs
  • dekking (van bijv. fysiotherapie)
  • voorwaarden

Collectieve korting voor iedereen

Stap over via Overstappen.nl en u profiteert van unieke kortingen. Deze kunnen oplopen tot 10% op de basisverzekering en tot 12% op de aanvullende verzekering.

zorgverzekering afsluiten

Bent u net in Nederland komen wonen of werken? Bent u verplicht een zorgverzekering af te sluiten? Kijk dan via onze vergelijker van zorgverzekeringen welke zorgverzekering het best bij u past en een lage premie heeft. Overstappen van zorgverzekering is eind 2014 weer mogelijk.

Uw voordeel

  • Tot 10% korting op de basisverzekering
  • Tot 12% korting op aanvullende verzekering
  • Vaak voordeliger dan via uw werkgever
  • Eenvoudig vergelijken op prijs én dekking
  • Niet goed, geld terug (14 dgn)

Direct naar:

Wijzigingen basispakket 2015

Gedurende het jaar krijgt de basisverzekering en zorgpremie in 2015 steeds meer vorm. Blijf op de hoogte van alle wijzigingen en veranderingen voor zorgverzekering 2015.

Zorgverzekering vergelijken

In onze zorgvergelijker kunt u bijna 40 zorgverzekeringen vergelijken op prijs, dekking en voorwaarden. Per zorgverzekeraar tonen wij in de vergelijkingsresultaten de polis met de laagste prijs die voldoet aan de door u gewenste dekkingen.

Vergelijken op premie en dekking

Geef in de vergelijker aan welke zorgverzekering u nu heeft lopen. Zo vergelijkt u eenvoudig uw huidige zorgverzekering met de zorgaanbiedingen van andere zorgverzekeraars. U kunt per zorgverzekering de dekkingen en polisvoorwaarden inzien en vergelijken.

Top 3 zorgverzekeringen

Op basis van uw persoonlijke gegevens en gewenste dekkingen tonen wij u de 3 goedkoopste zorgverzekeringen. Niet alleen de hoogte van de zorgpremie telt mee. Daarom geven wij per zorgverzekering een cijfer voor de dekking. Ook ziet u meteen of er wel of niet sprake is van vrije zorgkeuze en/of directe acceptatie.

Collectieve kortingen

Profiteer ook van de exclusieve kortingen op diverse zorgverzekeringen via Overstappen.nl. Alle bezoekers van Overstappen.nl kunnen hiervan gebruikmaken.

Overstappen van zorgverzekering

Bent u op zoek naar een goedkopere zorgverzekering of een zorgverzekeraar met een betere dekking of service? Uw huidige zorgverzekering opzeggen en overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan om uiteenlopende redenen een goede beslissing zijn.

Opzeggen en overstappen

U ontvangt jaarlijks half november het aanbod van uw huidige zorgverzekeraar. Wilt u een zorgverzekering met betere polisvoorwaarden of lagere premie? Zeg uw huidige zorgverzekering op voor 31 december. Dan heeft u tot 1 februari de tijd een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen. Uw nieuwe zorgverzekering gaat met terugwerkende kracht per 1 januari in. Zo bent u nooit onverzekerd.

Overstapservice

Sluit een nieuwe zorgpolis voor 1 januari af via Overstappen.nl en uw nieuwe zorgverzekeraar zegt de oude zorgverzekering voor u op. Overstappen naar een andere zorgverzekering is hierdoor heel eenvoudig en snel geregeld.

Bespaartips zorgverzekering

De goedkoopste zorgverzekering vindt u eenvoudig via Overstappen.nl. Met behulp van de zorgvergelijker krijgt u gratis een onafhankelijk advies over de voordeligste zorgverzekering voor uw situatie. Omdat het advies aansluit bij uw situatie en wensen heeft u altijd het beste aanbod in handen.

Hoger eigen risico

Er zijn diverse manieren om te besparen op de premie van uw zorgverzekering. Stem jaarlijks de zorgpolis af op uw wensen en behoeften. Bent u kerngezond? Dan heeft u minder zorg nodig. Dan kunt u bijvoorbeeld overwegen om uw eigen risico te verhogen. Als u een hoger eigen risico neemt, betaalt u een lagere premie.

Aanvullende zorgverzekering

Ook is het mogelijk alleen een basisverzekering af te sluiten. Kijk of er in de aanvullende zorgverzekering zorg wordt vergoed, waarvan u verwacht gebruik te gaan maken. U kunt elk jaar afwegen of u wel of geen aanvullende zorgverzekering nodig heeft.

Collectieve korting basisverzekering

Daarnaast is het mogelijk om u aan te sluiten bij een zorgcollectief. Bekijk of u valt onder een speciale doelgroep, denk bijvoorbeeld aan studenten, ondernemers of ouderen. Heeft u geen recht op ledenkorting? Bij Overstappen.nl komt iedereen in aanmerking voor collectieve korting die kan oplopen tot 10% op de basisverzekering en tot 12% op de aanvullende dekking.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de meest relevante informatie.

Zorgverzekeringsnieuws

Meer zorgverzekeringsnieuws »

Zorg Alert

Wilt u overstappen van zorgverzekering? Meldt u zich dan aan voor de Zorg Alert. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over zorgverzekering 2015. We geven u een seintje als het weer tijd is om uw zorgverzekering onder de loep te nemen.

Volg ons op Social Media

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bespaardeals? Ontvang via onze nieuwsbrief bespaartips, acties en achtergronden over energie, verzekeringen, internet en alles-in-een.

Waarom uw zorgverzekering via Overstappen.nl?

Overstappen.nl helpt consumenten te besparen op hun vaste lasten. Wij willen een steentje bijdragen aan het transparanter maken van de markt. Daarom helpen wij consumenten bij het maken van de beste keuze voor hun situatie, wensen en budget.

Win-win situatie

Net als andere vergelijksites, krijgen wij betaald per afgesloten polis. Wie via ons overstapt, krijgt vaak extra korting op de zorgpremie in 2014. In onze ogen is dit een win-win situatie.

Probeer nu onze vergelijker uit

Wilt u nu een zorgverzekering afsluiten? Op Overstappen.nl vindt u eenvoudig de beste zorgverzekering voor uw situatie. De vergelijker van zorgverzekering vindt u boven aan de pagina.